Schoonmaakbedrijf

Kok Schoonmaak

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staan wij al maar liefst bijna 50 jaar sterk in de markt. Samen dragen wij zorg voor een schone leef en werkomgeving. Ons doel? Dat u zich ongestoord kan focussen op dat wat voor u belangrijk is. Bekijk onze diensten voor uitgebreide informatie over wat wij doen en waarmee wij u kunnen helpen.

Verschillende schoonmaakwerkzaamheden

Bij Kok schoonmaak kunt u terecht voor diverse soorten schoonmaakwerkzaamheden. Van zwaardere klussen tot glasbewassing of gevelonderhoud. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor? Of voor een school of winkelcentrum? Wij gaan geen schoonmaakklus uit de weg. Of het gehele gebouw of een gedeelte gereinigd moet worden, is helemaal aan u. Kok schoonmaak overlegt dit samen met u en levert altijd maatwerk. Wij van Kok Schoonmaak maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen volgens de laatste milieueisen en beschikken over een ergonomisch verantwoord machinepark.

Specialist in schoonmaakwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze specialisten weten dan ook wat ze doen en werken volgens alle strenge richtlijnen als het gaat om hygiëne en veiligheid.

Schoonmaakbedrijf met de nodige certificaten

Kok Schoonmaak blijft te allen tijde streven naar de hoogste kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij hebben graag alleen tevreden klanten met een langdurige samenwerking, daarom hebben een kwaliteitssysteem opgezet. Dit zorgt voor een transparante organisatie waarbij iedereen gemakkelijk op de hoogte kan blijven van wat er plaatsvindt. Dit beleid is gericht op het evalueren en blijven verbeteren van het primaire proces. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden, wordt het gehele proces beschreven in het Handboek Kwaliteitsborging en worden we jaarlijks geaudit door een extern bedrijf om te toetsen of het beleid wordt gehandhaafd.

Kok Schoonmaak beschikt over het Schoonmakend Nederland keurmerk. Dit certificaat is een norm van zelfregulering die als doel hebben het kwaliteitsdenken te vergroten en de kwaliteit te kunnen blijven verbeteren.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten