facebook> >
Rotterdam

Schoonmaakbedrijf voor kantoren en woningen in Rotterdam  

In elk gebouw of woonhuis is de noodzaak van schoonmaak aanwezig. Alleen op die manier kan de strijd met bacteriën worden aangegaan en heeft iedereen altijd een schone en hygiënische ruimte. Maak gebruik van onze diensten en kies welke schoonmaakwerkzaamheden wij bij u mogen uitvoeren.  

Uitbesteden van schoonmaakwerk 

Door het schoonmaken van uw woning of kantoorpand in Rotterdam uit te besteden, houdt u tijd over voor uw eigen bezigheden. Kiezen voor een ervaren schoonmaakbedrijf is sowieso een aanrader. Wij weten immers als geen ander welke milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen nodig zijn om uw ruimtes op een duurzame manier heerlijk schoon en fris te krijgen. Maak uw keuze uit de volgende diensten die Kok Schoonmaak aanbiedt: 

  • Kantineservices 
  • Covid-19 schoonmaakservice 
  • Gevelonderhoud 
  • Vloeronderhoud
  • Schoonmaakonderhoud 
  • Glasbewassing 
  • Huismeesterdiensten 
  • Levering van hygiënische producten 

Heeft u twijfels over de diensten die bij u in huis of op kantoor nodig zijn? Kom dan vooral met ons in contact en laat u adviseren. We overleggen in alle rust wat in uw situatie nodig is om aan de vraag voor schone ruimtes te voldoen. Zo komen we tot maatwerk schoonmaak bij u in Rotterdam en betaalt u alleen voor datgene wat u nodig heeft. 

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Rotterdam 

Kies voor Kok Schoonmaak en weet u verzekerd van een gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat continu bezig is om de kwaliteit van het schoonmaakwerk naar een hoger niveau te tillen. We monitoren onze dienstverlening en voeren wijzigingen door als dat nodig is. Alles om u als klant te overtuigen van onze expertise op het gebied van schoonmaak. 

Hygiënische schoonmaakproducten geleverd krijgen 

We zijn natuurlijk niet op elk moment bij u aanwezig. Om er toch voor te zorgen dat u altijd verzekerd bent van voldoende schoonmaakmaterialen, wijzen we u graag op de mogelijkheid om hygiënische schoonmaakproducten bij ons af te nemen. Zo is Kok Schoonmaak altijd in de buurt. 

 

 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Rotterdam

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten