Rotterdam

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf en zit uw kantoor in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kok Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf dat al bijna vijftig jaar bestaat. Wij maken graag de kantoren van uw bedrijf in Rotterdam schoon. U kunt ons ook inhuren voor de schoonmaak in winkelcentra of scholen. Een schoon pand is belangrijk om verschillende redenen. Het zorgt ervoor dat het een fijne werkomgeving is en het is het visitekaartje van uw bedrijf. U maakt een goede eerste indruk met een kraakhelder pand.

Kok Schoonmaak is een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. Het schoonmaken van uw school, bedrijf of winkelcentra kunt u aan ons uitbesteden en u hoeft zelf niets meer te doen. Wij zorgen ervoor dat de hele omgeving spik en span wordt gemaakt. Heeft u iemand nodig voor glasbewassing, vloeronderhoud of juist iemand voor uw kantine? Neem contact met ons op.

Kok Schoonmaak werkt met een kwaliteitssysteem

Kok Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat waarde hecht aan constant goede kwaliteit afleveren. Wij willen dat elke klant tevreden is en dat er een jarenlange samenwerking ontstaat. Het kwaliteitssysteem houdt in dat wij registeren welke werkzaamheden zijn verricht. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht over wat er in uw bedrijf gebeurt. Het zorgt voor een transparant systeem. Wij blijven constant ons primaire proces evalueren en het daarna verbeteren. Ons doel is om het beste uit ons zelf te halen. Om alles overzichtelijk te houden is het proces beschreven in het Handboek Kwaliteitsborging.

Waarom kiezen voor Kok Schoonmaak in Rotterdam?

  • Kok Schoonmaak heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van bedrijven, scholen of winkelcentra.
  • Kok Schoonmaak levert goede kwaliteit af.
  • Wij werken volgens strenge richtlijnen wat betreft veiligheid, hygiëne en het milieu.
  • Kok Schoonmaak heeft het OSB+ keurmerk. Het keurmerk geeft aan dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • Transparantie is voor ons belangrijk en wij werken met een kwaliteitssysteem. Dat houdt in dat u altijd ziet welke werkzaamheden zijn verricht.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Rotterdam

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten