facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom

Over ons

Over Kok Schoonmaak

Algemeen

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.
Met de mankracht en middelen om de grootste klussen aan te kunnen en met de eenvoud en transparantie van een kleine organisatie is alle maatwerk mogelijk en bent u er altijd van verzekerd snel geholpen te worden.

Samenwerkingsverband

Kok schoonmaak komt gemaakte afspraken altijd na. Dat schept een vertrouwensband die de basis is van de jarenlange relaties die wij met veel van onze klanten hebben. Wij spreken dan ook van samenwerkingsverbanden. Door de uitgebreide aandacht die wij besteden aan het evalueren en terugkoppelen van onze activiteiten, blijven wij aan uw verwachtingen voldoen.

Duidelijkheid en kwaliteit

De kwaliteit die Kok schoonmaak u biedt, wordt constant bewaakt door onze overzichtelijke en klantvriendelijke systemen. Wij maken voor u een offerte op maat waarbij een heldere werkomschrijving wordt aangeboden. Hieruit blijkt onder meer de opdracht, de frequentie van de werkzaamheden en hoe en met welke producten de werkzaamheden worden verricht. De werkomschrijving kan altijd en eenvoudig aangepast worden. Verder werken wij met een geautomatiseerd bonnen-systeem en een logboek en overleggen wij regelmatig met de klant. Deze constante kwaliteitsbewaking zorgt dat alle betrokken partijen altijd gemakkelijk het overzicht kunnen houden.
Kok schoonmaak biedt voor ieder budget een oplossing. Ook is het, bijvoorbeeld met het groeien of krimpen van uw bedrijf, altijd mogelijk uit te breiden of juist een stapje terug te nemen.

Personeel

Na alle aandacht die Kok schoonmaak in haar bedrijfsvoering steekt, moet uiteindelijk ons personeel het werk doen. Daarom investeren wij veel in ons personeel. Wij bieden hen uitgebreide instructies per project, passende opleidingen, een goed sociaal beleid, ruime doorgroeimogelijkheden en optimale begeleiding. Om ons personeel zo min mogelijk te belasten, investeren wij veel in de innovaties van onze machines.
Dit alles heeft geleid tot een laag ziekteverzuim en het is dan ook gebruikelijk dat het schoonmaakwerk wordt uitgevoerd door een vast persoon of team. Zo bent u bekend met de mensen die het werk uitvoeren en zijn zij bekend met uw wensen.

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten