slideshowbottom slideshowbottom
Certificaties

Certificatie

Certificatie

Kok schoonmaak blijft altijd streven naar de hoogste kwaliteit in de door haar verrichte werkzaamheden. Omdat wij graag tevreden klanten hebben en naar langdurige samenwerkingen streven, hebben wij een kwaliteitssysteem opgezet. Dit systeem is geheel conform ISO 9001:2015. Dit zorgt voor een transparante organisatie waar iedereen gemakkelijk op de hoogte kan blijven van wat er plaatsvindt.

Het beleid van Kok schoonmaak is gericht op het evalueren en continu verbeteren van het primaire proces. Om dit gemakkelijk en overzichtelijk te houden, wordt dit proces beschreven in het Handboek Kwaliteitsborging. Naast inhoudelijke juistheid en consistentie wordt ook op de overdraagbaarheid wordt gelet. Daarnaast geven wij veel aandacht aan de toetsbaarheid van onze dienstverlening, zowel voor onszelf als voor derden. Ons geautomatiseerde bonnen-systeem, het logboek en het regelmatige overleggen zorgt ervoor dat alle partijen altijd weten waar zij aan toe zijn. Alle gevonden tekortkomingen zullen leiden tot een onderzoek waarna wij onze kwaliteit steeds verder kunnen verbeteren. Dit door ons opgezette kwaliteitssysteem wordt door alle betrokken partijen als praktisch ervaren en alle medewerkers van Kok schoonmaak volgen dan ook deze leidraad.

Daarnaast beschikt Kok schoonmaak over het OSB+ certificaat. De OSB+-normen zijn een vorm van zelfregulering die als doel hebben het kwaliteitsdenken te vergroten en de kwaliteit verder te verbeteren.

Heeft u vragen over de certificatie van Kok Schoonmaak? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten