facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom

Milieu

Milieu

Kok schoonmaak beoordeelt materialen en middelen afzonderlijk en stelt hiermee het standaard-materiaalpakket samen. De artikelen in dit pakket voldoen aan de NEN-norm. De richtlijn is dat de gebruikte grondstoffen het milieu niet, of waar noodzakelijk zo min mogelijk, belasten.

Nifim

Kok schoonmaak neemt haar producten uitsluitend af bij leden van het Nifim. Zij hebben een goed uitgeruste onderzoeks-afdeling en beschikken over voldoende informatie over de herkomst en samenstelling van de gebruikte grondstoffen. Zij verstrekken NEN-2010 productbladen en hebben hun recepturen gedeponeerd bij het Nationaal Vergiftigingen Info Centrum.

Doseerverpakkingen

Wij werken uitsluitend met doseerverpakkingen om te voorkomen dat er overbodige hoeveelheden middelen worden gebruikt. Dit systeem zal ook bij u worden toegepast.
Om het milieu zo weinig mogelijk te belasten, hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • er wordt zo weinig mogelijk gewerkt met agressieve middelen
  • de prullenbakzakjes worden alleen verwisseld wanneer dit noodzakelijk is
  • er zal zo weinig mogelijk met warm water gewerkt worden
  • onze medewerkers zijn geïnstrueerd over het juiste gebruik van middelen

SVS-methoden

Kok schoonmaak werkt conform SVS-methoden. Deze methoden worden binnen de opleidingen gehanteerd om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen met een zo klein mogelijke belasting voor het personeel. Deze methoden richten zich op de ergonomie, het milieu en de arbo.

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten