facebook> >
Broekvelden

Kok Schoonmaak bij u in Broekvelden

Kok Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf en voert diverse diensten uit in Broekvelden op het gebied van schoonmaak en is maar liefst bijna 50 jaar sterk in de markt. Het is voor ons belangrijk dat u zich ongestoord kan richten op wat voor u belangrijk is. Wij zorgen voor een schone leef en werkomgeving. Bekijk onze diensten voor uitgebreide informatie over wat wij doen bij u in Broekvelden en waarmee wij u kunnen helpen.

Verschillende schoonmaakwerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu gaat om glasbewassing of over vloeronderhoud bij u in Broekvelden. Wij voeren deze schoonmaakwerkzaamheden uit voor onder andere kantoren, scholen of winkelcentra. Kok Schoonmaak gaat geen schoonmaakklus uit de weg! Een gedeelte van het pand reinigen of liever het gehele pand? Beide kan Kok Schoonmaak voor u regelen! Wij zullen dit dan ook samen met u overleggen. Kok Schoonmaak beschikt over een ergonomisch verantwoord machinepark van hoogwaardige materialen. Wij helpen u in Broekvelden graag met onze schoonmaakwerkzaamheden en leveren u graag ons maatwerk!

Specialist in schoonmaakwerk bij u in Broekvelden

Onze jarenlange ervaring neemt een hoop voordelen met zich mee. Zo kunnen wij u een constante goede kwaliteit leveren. Ons team specialisten weet dan ook wat ze doen en werken bij u in Broekvelden uitsluitend volgens alle strenge richtlijnen als het gaat om hygiëne, veiligheid en het milieu.

Het schoonmaakbedrijf voor u, met de nodige certificaten

Wij streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit, wat u van ons gewend bent. Tevreden klanten en een langdurige samenwerking is waar wij naar streven. Wij werken volgens een kwaliteitssysteem. Iedereen kan hiermee op de hoogte blijven van wat er plaatsvindt, dit zorgt voor een transparante organisatie. Het blijven verbeteren en evalueren van het primaire proces is dan ook het beleid. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden wordt het hele proces beschreven in het Handboek Kwaliteitsborging.

Wij willen het kwaliteitsdenken vergroten en kwaliteit blijven verbeteren bij u in Broekvelden. Kok Schoonmaak beschikt daarnaast over het OSB+ keurmerk. Dit keurmerk staat voor het naleven van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Broekvelden

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten