facebook> >
Capelle aan den IJssel

Professionele schoonmaak in Capelle aan den IJssel

Zorgdragen voor een schone en hygiënische leef- en werkomgeving kan best een uitdaging zijn. Wat zijn de juiste producten om te gebruiken en hoe vindt u de tijd om u hiermee bezig te houden? Breek uw hoofd niet langer over de schoonmaakwerkzaamheden in uw pand, maar leg dit in handen van Kok Schoonmaak. Wij durven met een gerust hart te zeggen dat we de juiste partij zijn om mee in zee te gaan. Onze jarenlange ervaring en aandacht voor innovatie heeft geleid tot een uitgebreid dienstenpakket.  

Schoonmaakwerk uitbesteden aan gecertificeerd schoonmaakbedrijf 

Als gecertificeerd schoonmaakbedrijf blijven we ons ontwikkelen. Profiteer van onze kwaliteit en maak een afspraak voor: 

  • Gevelonderhoud 

  • Vloeronderhoud 

  • Schoonmaakonderhoud 

  • Glasbewassing 

  • Kantineservices 

Neem alle tijd om te bepalen van welke diensten u gebruikt wilt maken. Heeft u hierbij advies nodig, dan staan we voor u klaar. Direct een gratis offerte ontvangen, waarin helder staat omschreven wat we uitvoeren en tegen welke kosten? Dat is bij ons zo geregeld.  

Ergonomisch verantwoorde machines voor schoonmaakwerk 

Onze medewerkers verdienen het om te werken onder veilige en ergonomische omstandigheden. We hebben daarom geïnvesteerd in een verantwoord machinepark dat hieraan bijdraagt. Alles om ons personeel het werk met zo min mogelijk inspanning te laten uitvoeren. Vanzelfsprekend met een voor u prachtig eindresultaat, waar u geen omkijken meer naar heeft.  

Een heerlijk geurend kantoorpand met vakkundig gereinigde vloeren en blinkend schone ramen? Dat kan ook bij uw zakelijke onderkomen in Capelle aan den IJssel. 

Offerte voor schoonmaakwerk in Capelle aan den IJssel 

Een schone en veilige werkomgeving moet voor iedereen haalbaar zijn. U bent daarom volledig vrij in de diensten die u bij ons afneemt. Wilt u alleen gevelonderhoud aan ons overlaten, of mogen wij het gehele schoonmaakonderhoud voor onze rekening nemen? Waar u ook voor kiest, bij Kok Schoonmaak bent u verzekerd van vakkundig schoonmaakwerk, uitgevoerd door goed opgeleide en gemotiveerde mensen. 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Capelle aan den IJssel

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten