facebook> >
Capelle aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel

Zorgdragen voor een schone en hygiënische leef- en werkomgeving kan best een uitdaging zijn. Wat zijn de juiste producten om te gebruiken en hoe vindt u de tijd om u hiermee bezig te houden? Breek uw hoofd niet langer over de schoonmaakwerkzaamheden in uw pand, maar leg dit in handen van Kok Schoonmaak. Wij durven met een gerust hart te zeggen dat we de juiste partij zijn om mee in zee te gaan. Onze jarenlange ervaring en aandacht voor innovatie heeft geleid tot een uitgebreid dienstenpakket.  

Schoonmaakwerk uitbesteden aan gecertificeerd schoonmaakbedrijf 

Als gecertificeerd schoonmaakbedrijf blijven we ons ontwikkelen. Profiteer van onze kwaliteit en maak een afspraak voor: 

  • Gevelonderhoud 
  • Vloeronderhoud 
  • Schoonmaakonderhoud 
  • Glasbewassing 
  • Kantineservices 

Neem alle tijd om te bepalen van welke diensten u gebruikt wilt maken. Heeft u hierbij advies nodig, dan staan we voor u klaar. Direct een gratis offerte ontvangen, waarin helder staat omschreven wat we uitvoeren en tegen welke kosten? Dat is bij ons zo geregeld.  

Ergonomisch verantwoorde machines voor schoonmaakwerk 

Onze medewerkers verdienen het om te werken onder veilige en ergonomische omstandigheden. We hebben daarom geïnvesteerd in een verantwoord machinepark dat hieraan bijdraagt. Alles om ons personeel het werk met zo min mogelijk inspanning te laten uitvoeren. Vanzelfsprekend met een voor u prachtig eindresultaat, waar u geen omkijken meer naar heeft.  

Een heerlijk geurend kantoorpand met vakkundig gereinigde vloeren en blinkend schone ramen? Dat kan ook bij uw zakelijke onderkomen in Capelle aan den IJssel. 

Offerte voor schoonmaakwerk in Capelle aan den IJssel 

Een schone en veilige werkomgeving moet voor iedereen haalbaar zijn. U bent daarom volledig vrij in de diensten die u bij ons afneemt. Wilt u alleen gevelonderhoud aan ons overlaten, of mogen wij het gehele schoonmaakonderhoud voor onze rekening nemen? Waar u ook voor kiest, bij Kok Schoonmaak bent u verzekerd van vakkundig schoonmaakwerk, uitgevoerd door goed opgeleide en gemotiveerde mensen. 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Capelle aan den IJssel

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten