facebook> >
Voorburg

Ervaren schoonmaakbedrijf voor kantoren in Voorburg 

Dagelijks zorgen voor een schone werkomgeving legt een aardig beslag op uw tijd. Heeft u al eens overwogen om dit uit te besteden aan een ervaren en gecertificeerd schoonmaakbedrijf? Wij zijn Kok Schoonmaak en elke dag opnieuw zetten wij onze kennis op het gebied van schoonmaak in om zakelijke panden hygiënisch schoon te maken. De invloed die onze werkzaamheden hebben op het milieu, is minimaal.  

Schoonmaken op een duurzame manier 

Gelukkig is het goed mogelijk om aan uw wensen voor schoonmaakonderhoud tegemoet te komen, zonder het milieu uit het oog te verliezen. Onze duurzame manier van werken houdt concreet het volgende in: 

  • We werken met zo min mogelijk agressieve middelen 
  • Warm water gebruiken we alleen als het echt moet 
  • Prullenbakjes worden pas geleegd als dit noodzakelijk is 

Kok Schoonmaak voert de werkzaamheden uit volgens de SVS-methoden. Hierbij wordt rekening gehouden met het milieu, arbo en ergonomie. Door hier tijdens de opleiding van ons personeel aandacht aan te besteden, zijn we goed voor onze werknemers en voor de leefomgeving. 

Gevel laten reinigen in Voorburg 

Uw zakelijke onderkomen is gebaat bij aandacht voor schoonmaak aan de binnen- en buitenkant. Laat daarom uw gevel vakkundig door ons reinigen. Gevelonderhoud aan kunststof gevels en traditionele gevels van steen is onmisbaar. De buitenkant van uw pand lijdt onder de invloeden van de wisselende weersomstandigheden. Gure wind, regen, hagel, zon en sneeuw laten hun sporen na. Wij reinigen uw gevel en voorzien hem van een coating. Deze laag zorgt ervoor dat er geen verkleuring en scheuren optreden. De coating maakt het verwijderen van ongewenste graffiti en vuil bovendien een stuk eenvoudiger. 

Contact met Kok Schoonmaak 

Wilt u direct een afspraak maken voor schoonmaakwerkzaamheden in Voorburg of ontvangt u liever eerst een  gratis offerte van ons? Laat het ons weten en geef uw wensen aan ons door.  

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Voorburg

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten