facebook> >
Bodegraven

Schoonmaakbedrijf in Bodegraven 

Het schoonhouden van uw werk- en leefomgeving vraagt het nodige aan tijd. Tijd die u misschien liever besteedt aan uw eigen werkzaamheden. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf met meer dan 40 jaar aan ervaring, staan wij voor u klaar en voeren we vakkundig werkzaamheden uit, zoals: 

  • Vloeronderhoud 
  • Gevelonderhoud 
  • Glasbewassing 
  • Schoonmaakonderhoud 
  • Kantineservices 

Het is helemaal aan u of u kiest voor enkel het vloeronderhoud, een totaalpakket aan  schoonmaakonderhoud of een combinatie van diensten. Deze keuzevrijheid biedt een oplossing voor elk budget en elke schoonmaakwens. 

Schoonmaken met oog voor het milieu 

Natuurlijk is het belangrijk om te zorgen voor een hygiënische werkvloer voor uzelf en uw medewerkers. Wat niet vergeten mag worden, is de impact van de schoonmaakwerkzaamheden op het milieu. Onze goed opgeleide medewerkers weten het beste resultaat te behalen door te werken volgens de strenge regels die gelden voor veiligheid, milieu en hygiëne.  

Vraag een offerte voor schoonmaakwerkzaamheden en overtuig uzelf van de meerwaarde van Kok Schoonmaak, uw schoonmaakbedrijf in Bodegraven. 

Schone werkomgeving in Bodegraven 

Geniet elke dag opnieuw van een kantoorpand dat van top tot teen is schoongemaakt door medewerkers, die het belang van en goed gereinigde werkomgeving begrijpen. Laat het schoonmaakwerk eens combineren met kantineservices. Hiermee wordt de lunch echt een moment van rust en genieten. We horen graag van u of de lekkernijen door onze personeelsleden geserveerd mogen worden. Na afloop van de welverdiende pauze wordt door onze schoonmakers alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.  

Schoonmaakpersoneel op de werkvloer 

Het vraagt om vertrouwen om extern schoonmaakpersoneel bij u op kantoor toe te laten. Weet dat wij onze medewerkers optimale begeleiding bieden. Voor ze bij u aan de slag gaan, krijgen ze uitgebreide instructies. Niets wordt aan het toeval overgelaten door Kok Schoonmaak, uw helpende hand bij schoonmaakwerk in Bodegraven. We gaan graag een langdurig samenwerkingsverband met u aan, waarbij we de verrichtte werkzaamheden aan u terugkoppelen en evalueren. Door deze manier van werken, worden uw verwachtingen altijd waargemaakt.  

Neem contact met ons op, dan gaan we binnenkort met u in gesprek.  

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Bodegraven

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten