facebook> >
Nieuwerkerk aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel om uw problemen op te lossen

Schoonmaakwerkzaamheden staan vaak niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Dat is jammer, want met goede schoonmaak bereikt u veel meer dan alleen een schone werk- of leefruimte. Bij alles wat u aanraakt, liggen ziekteverwekkers op de loer. Van de lichtknoppen en deurklinken tot uw toetsenbord en het toilet waarvan u gebruikmaakt. Tijd om hier de strijd mee aan te gaan en een schoonmaakbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel in te schakelen en uit te besteden aan Kok Schoonmaak: Het schoonmaakbedrijf in Nieuwerkerk aan den ijssel. 

Woon- en werkruimtes hygiënisch schoonmaken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Grondige schoonmaak gaat verder dan een stofdoekje of natte doek over uw eigendommen halen. Het vraagt om het gebruik van hygiënische producten en machines, die duurzaam zijn en het milieu niet of zo min mogelijk belasten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten wat ze moeten doen om uw woon- en werkruimte op een verantwoorde manier schoon te krijgen. Wij begrijpen dat u liever niet zelf schoonmaakt maar gewoon een professioneel schoonmaakbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel inschakelt.   

Als allround schoonmaakbedrijf bestaan onze werkzaamheden uit: 

  • Vloeronderhoud 
  • Schoonmaakonderhoud 
  • Gevelonderhoud 
  • Covid-19 schoonmaakservice 
  • Glasbewassing 
  • Kantineservices 
  • Huismeesterdiensten 

Leverancier van hygiënische producten 

We stellen u graag in de gelegenheid om ook tijdens onze afwezigheid altijd in een schone omgeving te werken en te wonen. Dat is waarom we ook leverancier hygiënische producten zijn. Een schone sanitaire ruimte waarin altijd voldoende dispensers, toiletpapier en zeepautomaten zijn? Dat is snel geregeld als u contact opneemt met Kok Schoonmaak: Het schoonmaakbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel.  

Waarom is schoonmaak zo belangrijk? 

Schoonmaak is van groot belang om bacteriën het hoofd te bieden. Daarnaast zorgt goede schoonmaak voor rust. Bent u eigenaar van een kantoor, dan wilt u dat uw personeelsleden en gasten zich fijn voelen in uw kantoorpand. De keuze voor vloeronderhoud en kantinediensten is al een stap in de goede richting. Vanzelfsprekend is regelmatig schoonmaakonderhoud nodig voor een altijd hygiënische en schone werkruimte bij u door het schoonmaakbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel. We horen graag welke werkzaamheden wij bij u op locatie mogen uitvoeren. Vult u het contactformulier in?  

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Nieuwerkerk aan den IJssel

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten