facebook> >
IJsselstein

Professioneel schoonmaakbedrijf IJsselstein inschakelen

Overheidsgebouwen, scholen of fabrieken. Ze zijn allemaal gebaat bij een goede reiniging door een professioneel schoonmaakbedrijf IJsselstein. Waar gewerkt wordt, is de noodzaak voor hygiëne aanwezig. Onze medewerkers zijn niet alleen goed gemotiveerd, maar ze weten ook precies wat bij u in IJsselstein nodig is om aan de eisen voor milieu, veiligheid en hygiëne te voldoen.  

Deskundige schoonmakers inhuren 

Bij Kok Schoonmaak stellen we het belang van onze klanten altijd voorop. We streven niet alleen naar langdurige samenwerkingen, maar we maken ook gebruik van een kwaliteitssysteem om u vertrouwen te geven. Hierdoor kunnen we transparant werken en dat komt onze diensten ten goede. De beschreven processen bieden houvast en zijn overdraagbaar. We hebben ons bonnensysteem geautomatiseerd, toetsen onze dienstverlening en lossen eventuele tekortkomingen direct op. Deskundige schoonmakers inhuren in IJsselstein? Doe dan een beroep op Kok Schoonmaak. 

Welke diensten levert Kok Schoonmaak? 

Vaste gezichten met een brede kennis op het gebied van schoonmaak. Een bekend gezicht bij u op locatie geeft het vertrouwen waar u naar op zoek bent. Laat de schoonmaakwerkzaamheden over aan onze specialisten en kies naar wens uit de volgende diensten:  

  • Schoonmaakonderhoud  
  • Huismeester 
  • Gevelonderhoud 
  • Vloeronderhoud 
  • Glasbewassing 
  • Kantineservices 

Een gratis offerte bevat alle belangrijke informatie over onze dienstverlening. Wilt u daarna de werkzaamheden laten inplannen, dan vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen.  

Behalve onze schoonmaakdiensten bieden wij u ook de mogelijkheid om  hygiënische producten bij ons af te nemen. Met toiletpapier en zeepautomaten of dispensers en handhygiëne grijpt u nooit mis op uw werklocatie in IJsselstein. 

Huismeesterdiensten voor vastgoedbeheer en woningbouw 

Maak gebruik van de mogelijkheid om een huismeester van Kok Schoonmaak in te huren. Deze zal de werkzaamheden van een conciërge of klusjesman zorgvuldig uitvoeren. Is er sprake van problemen, dan worden deze professioneel opgelost. Een korte communicatielijn in combinatie met goede kennis van zaken biedt de zekerheid die u zoekt in een schoonmaakbedrijf IJsselstein. 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | IJsselstein

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten