IJsselstein

Kok Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf in IJsselstein  

Kok Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf in IJsselstein. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Onze ervaring zorgt ervoor dat we snel en nauwkeurig werken. De schoonmaakwerkzaamheden die er zijn, nemen wij u uit handen. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw eigen werkzaamheden. Kok Schoonmaak in IJsselstein zorgt ervoor dat uw gebouw weer helemaal spic en span wordt. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te bieden. In een gesprek bespreken we met u de frequentie van het langskomen, onze werktijden en welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.  

Welke diensten biedt Kok Schoonmaak in IJsselstein aan? 

Wij voeren schoonmaakwerkzaamheden uit voor scholen, fabrieken, overheidsinstellingen, winkelcentra en kantoorgebouwen. Voor onderstaande diensten kunt u Kok Schoonmaak inhuren: 

  • Schoonmaakonderhoud 
  • Vloeronderhoud 
  • Glasbewassing 
  • Gevelonderhoud 
  • Covid-19 schoonmaakservice 
  • Huismeester 
  • Kantineservices 
  • Leverancier hygiënische producten 

Kok Schoonmaak in IJsselstein heeft een kwaliteitssysteem  

Kok Schoonmaak in IJsselstein bezit het OSB+ keurmerk. Het keurmerk houdt in dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vinden het belangrijk om volgens strenge richtlijnen te werken betreffende veiligheid, hygiëne en milieu. Al onze werknemers zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Transparant werken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom met een kwaliteitssysteem. In dit systeem registeren we de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Op deze manier bent u altijd op de hoogte. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Het kwaliteitssysteem zorgt ervoor dat we samen met u onze werkzaamheden kunnen evalueren en verbeteren waar nodig. Bent u benieuwd naar ons schoonmaakproces? Ons proces staat beschreven in het ‘Handboek Kwaliteitsborging’.  

Neem contact op me Kok Schoonmaak in IJsselstein  

Wilt u dat we bij u langskomen om schoon te maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vraag. U kunt ons bereiken via info@kok-schoonmaak.nl, bel naar 0182 – 533925 of vul ons contactformulier in.  

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | IJsselstein

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten