Bergschenhoek

Schoonmaakbedrijf in Bergschenhoek nodig? 

Kok Schoonmaak is het antwoord op al uw schoonmaakwerkzaamheden in Bergschenhoek. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief op het gebied van schoonmaak in de breedste zin van het woord. Laat ons een bijdrage leveren aan een schone leef- en werkomgeving bij u op locatie en neem een kijkje bij onze diensten

Specialist inschakelen voor schoonmaakwerk  

Besteed het schoonmaken van uw panden uit aan onze medewerkers, die niet alleen een passende opleiding hebben gehad, maar ook goed door ons worden begeleid. Met het gebruik van een innovatief wagenpark worden de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd met oog voor veiligheid, milieu en hygiëne. Nog niet overtuigd? Wij zijn de trotse bezitters van het OSB+ kenmerk. Hiermee bent u verzekerd van een bedrijf dat regels voor maatschappelijk verantwoord ondernemen nauwkeurig naleeft. 

Gevelonderhoud in Bergschenhoek 

Behalve het reinigen van vloeren, interieurs en glasbewassing, maakt gevelonderhoud ook onderdeel uit van ons dienstenpakket. Het belang van een goed onderhouden gevel wordt nogal eens onderschat. Als u zich realiseert dat regen, vervuiling en wind uw gevel aantasten, is het duidelijk dat het aanbrengen van een coating de oplossing is tegen indringend vocht en het ontstaan van schimmels in uw pand. 

Welke schoonmaakwerkzaamheden kan ik laten uitvoeren?  

U als klant bepaalt helemaal zelf welke schoonmaakwerkzaamheden we bij u in Bergschenhoek voor onze rekening nemen. Kiest u voor een totaalpakket, waarbij uw pand van binnen en buiten onder handen wordt genomen, of wilt u alleen het vloeronderhoud aan ons overlaten? Ons dienstenpakket bevat onder andere: 

  • Vloeronderhoud 
  • Glasbewassing 
  • Kantineservices 
  • Schoonmaakonderhoud 
  • Gevelonderhoud 

We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat in uw situatie de beste keuze is. Kom met ons in contact en leg uw wensen aan ons voor. Bij Kok Schoonmaak werken we volgens een kwaliteitssysteem. Op deze manier zijn we volledig transparant naar u als klant en hebben we direct de mogelijkheid onze werkzaamheden te beoordelen en verbeteringen aan te brengen, als dat nodig blijkt.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Bergschenhoek

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten