facebook> >
Bleiswijk

Schoonmaakbedrijf inschakelen in Bleiswijk 

Uw pand verdient het om vakkundig schoongemaakt en onderhouden te worden. Bent u in Bleiswijk werkzaam en zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Kok Schoonmaak helpt u graag met het schoonmaken van uw werk- en leefomgeving. Direct weten of wij het antwoord op uw schoonmaakvraag hebben? Kijk dan eens bij onze diensten. Voor elk budget bieden wij een oplossing. Het beperken of uitbreiden van de schoonmaakwerkzaamheden is bij ons op elk moment mogelijk. 

Professioneel schoonmaakpersoneel inhuren 

Laat niets aan het toeval over en ga in zee met Kok Schoonmaak. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben oog voor detail. De werkzaamheden worden bij u in Bleiswijk uitgevoerd volgens een kwaliteitssysteem. Helder, betrouwbaar en overzichtelijk. Het OSB+ keurmerk en onze gedreven medewerkers vormen samen de professionaliteit, die u zoekt op het gebied van schoonmaak. Ervaar zelf hoe vakkundig wij uw bedrijfspand onder handen nemen. 

Onderhoud van gevels in Bleiswijk 

Een gevel verdient minstens zoveel aandacht als de vloeren in uw pand. Een gevel is een van de eerste dingen die klanten of gasten zien, als ze bij u op kantoor, op school of in uw winkelcentrum komen. Wij maken de gevel weerbaar tegen verkleuring en scheuren. Een chemische reiniging onder hoge druk in combinatie met een coating zorgt daarna voor een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Geef schimmel en vocht geen kans en kies voor gevelonderhoud door Kok Schoonmaak.  

Allround schoonmaakbedrijf nodig? 

Wij zijn van alle markten thuis, als het gaat om schoonmaakwerk. Toch is het helemaal aan uzelf om te bepalen welke werkzaamheden wij bij u uitvoeren. Onderdeel van ons dienstenpakket is onder meer: 

  • Kantineservice 
  • Gevelonderhoud 
  • Vloeronderhoud 
  • Schoonmaakonderhoud 
  • Glasbewassing 

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen wat u nodig heeft. Waar u ook voor kiest, onze schoonmaakwerkzaamheden worden altijd uitgevoerd met oog voor veiligheid, hygiëne en milieu.  

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Bleiswijk

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten