Schoonmaak van A tot Z voor jouw bedrijf

24 oktober 2022

Het schoonmaken van kantoren en andere bedrijfsruimtes is een intensieve en tijdrovende klus. Iets waar jouw medewerkers eigenlijk geen tijd voor hebben. Steeds meer bedrijven, vooral sinds Corona, kiezen er daarom voor om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Kok Schoonmaak werkt dagelijks met een team gedreven schoonmakers aan een schone werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger, meer thuis en welkom op de werkvloer. Afhankelijk van het bedrijf, de sector en de omgeving bieden wij verschillende schoonmaakdiensten. Maar welke zijn dit precies? En waarom is een schone werkplek eigenlijk zo belangrijk? In deze blog vertellen wij u meer over deze onderwerpen en de voordelen van een schoonmaakbedrijf.  

Welke schoonmaakdiensten voeren wij uit? 

Druk, druk, druk! Dat is wat de meeste mensen zeggen op kantoor. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er geen tijd meer voor schoonmaakwerk. Gelukkig is er Kok Schoonmaak! Een bedrijf met kennis en ervaring op het gebied van schoonmaken. Dat maatwerk levert en schoonmaakdiensten passend bij jouw situatie. Hierbij kun je denken aan: 

En nog veel meer. Wat er ook schoongemaakt moet worden, wij zijn inzetbaar van A tot Z. Afhankelijk van de wensen en behoeften zorgen wij dat de werkruimtes schoon en hygiënisch blijven. Dit kunnen wij éénmalig of periodiek doen.  

Waarom is een schoon kantoor belangrijk? 

Nu de kantoren weer meer gebruikt worden moeten deze ook vaker schoongemaakt worden. Na een tijd van veel thuiswerken is er weer aandacht voor het goed faciliteren van een fijne werkplek op kantoor. Doordat er vaak vele collega’s tegelijk op kantoor aanwezig zijn barst het van de virussen en bacteriën. Hierdoor kunnen er ziektes ontstaan. Gevolg? Een hoger ziekteverzuim. Naast onze fysieke gezondheid is de mentale gezondheid belangrijk. Belangrijk voor werkplezier en geluk. Een schoon kantoor draagt ook bij aan de mentale gezondheid. Zo zorgt het voor minder stress, meer productiviteit, creativiteit en minder afleiding. Wanneer klanten een bezoekje brengen aan jouw kantoor moet dit uiteraard wel de juiste uitstraling hebben. Een schoon kantoor is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Want wie gaat er nu in zee met een bedrijf dat vies en rommelig is?  

Wat zijn de voordelen van een schoonmaakbedrijf? 

Misschien wel het grootste voordeel is het winnen van tijd. Tijd is geld! En tijd is iets wat we vaak tekort komen. Waarom iets zelf doen als het ook uitbesteed kan worden? En de kans is heel groot dat het dan nog beter uitgevoerd wordt ook. Naast tijd scheelt het dus ook in de kosten. Wanneer je jouw eigen personeel moet inzetten hebben zij geen tijd voor andere zaken. Daarnaast zijn ze hier niet voor opgeleid dus duurt het wellicht langer. Uit onderzoek blijkt ook dat veel medewerkers het niet prettig vinden om zelf schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.  

Voor wie voeren wij schoonmaakwerkzaamheden van A tot Z uit? 

Kok Schoonmaak voert schoonmaakwerkzaamheden uit van A tot Z. Dit doen wij o.a. voor scholen, kantoorgebouwen, fabrieken, overheidsinstellingen en winkelcentra. Welke diensten wij uitvoeren en hoe vaak wij dit doen wordt afgestemd op jouw behoeften en wensen. Neem gerust contact met ons op om dit vrijblijvend te bespreken.  

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten