facebook> >

Schoonmaak van A tot Z voor jouw bedrijf

24 oktober 2022

Het schoonmaken van kantoren en andere bedrijfsruimtes is een intensieve en tijdrovende klus. Iets waar jouw medewerkers eigenlijk geen tijd voor hebben. Steeds meer bedrijven, vooral sinds Corona, kiezen er daarom voor om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Kok Schoonmaak werkt dagelijks met een team gedreven schoonmakers aan een schone werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger, meer thuis en welkom op de werkvloer. Afhankelijk van het bedrijf, de sector en de omgeving bieden wij verschillende schoonmaakdiensten. Maar welke zijn dit precies? En waarom is een schone werkplek eigenlijk zo belangrijk? In deze blog vertellen wij u meer over deze onderwerpen en de voordelen van een schoonmaakbedrijf.  

Welke schoonmaakdiensten voeren wij uit? 

Druk, druk, druk! Dat is wat de meeste mensen zeggen op kantoor. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er geen tijd meer voor schoonmaakwerk. Gelukkig is er Kok Schoonmaak! Een bedrijf met kennis en ervaring op het gebied van schoonmaken. Dat maatwerk levert en schoonmaakdiensten passend bij jouw situatie. Hierbij kun je denken aan: 

En nog veel meer. Wat er ook schoongemaakt moet worden, wij zijn inzetbaar van A tot Z. Afhankelijk van de wensen en behoeften zorgen wij dat de werkruimtes schoon en hygiënisch blijven. Dit kunnen wij éénmalig of periodiek doen.  

Waarom is een schoon kantoor belangrijk? 

Nu de kantoren weer meer gebruikt worden moeten deze ook vaker schoongemaakt worden. Na een tijd van veel thuiswerken is er weer aandacht voor het goed faciliteren van een fijne werkplek op kantoor. Doordat er vaak vele collega’s tegelijk op kantoor aanwezig zijn barst het van de virussen en bacteriën. Hierdoor kunnen er ziektes ontstaan. Gevolg? Een hoger ziekteverzuim. Naast onze fysieke gezondheid is de mentale gezondheid belangrijk. Belangrijk voor werkplezier en geluk. Een schoon kantoor draagt ook bij aan de mentale gezondheid. Zo zorgt het voor minder stress, meer productiviteit, creativiteit en minder afleiding. Wanneer klanten een bezoekje brengen aan jouw kantoor moet dit uiteraard wel de juiste uitstraling hebben. Een schoon kantoor is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Want wie gaat er nu in zee met een bedrijf dat vies en rommelig is?  

Wat zijn de voordelen van een schoonmaakbedrijf? 

Misschien wel het grootste voordeel is het winnen van tijd. Tijd is geld! En tijd is iets wat we vaak tekort komen. Waarom iets zelf doen als het ook uitbesteed kan worden? En de kans is heel groot dat het dan nog beter uitgevoerd wordt ook. Naast tijd scheelt het dus ook in de kosten. Wanneer je jouw eigen personeel moet inzetten hebben zij geen tijd voor andere zaken. Daarnaast zijn ze hier niet voor opgeleid dus duurt het wellicht langer. Uit onderzoek blijkt ook dat veel medewerkers het niet prettig vinden om zelf schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.  

Voor wie voeren wij schoonmaakwerkzaamheden van A tot Z uit? 

Kok Schoonmaak voert schoonmaakwerkzaamheden uit van A tot Z. Dit doen wij o.a. voor scholen, kantoorgebouwen, fabrieken, overheidsinstellingen en winkelcentra. Welke diensten wij uitvoeren en hoe vaak wij dit doen wordt afgestemd op jouw behoeften en wensen. Neem gerust contact met ons op om dit vrijblijvend te bespreken.  

Recente blog posts

glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen
blog-kok-schoonmaak-eindejaars-schoonmaak

De ultieme eindejaarsschoonmaak checklist voor bedrijven

calendar icon 20 november 2023

Met deze schoonmaak checklist zorg je ervoor dat elk aspect van je bedrijfsruimte aandacht krijgt, waardoor medewerkers een schone, veilige en aangename werkplek hebben. 

info icon Verder lezen
dagelijkse-schoonmaak

De voordelen van dagelijkse schoonmaak voor jouw bedrijf

calendar icon 17 oktober 2023

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we dat schoonmaak meer is dan enkel een esthetische behoefte; het speelt een cruciale rol in de werking en het succes van elk bedrijf. Veel bedrijven kiezen ervoor om eens in de zoveel tijd hun bedrijf schoon te maken, terwijl anderen de voordelen van een dagelijkse schoonmaak al hebben ontdekt. Maar wat zijn nu echt de voordelen van een dagelijkse schoonmaak? In deze blog duiken we dieper in de positieve effecten van het consistent en dagelijks schoonhouden van jouw bedrijfsruimte.

info icon Verder lezen

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten