facebook> >

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf voor inhuren?

17 november 2021

Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden is zeker geen slecht idee! Het scheelt jou of jouw bedrijf een hele hoop tijd en moeite die je weer aan andere belangrijke zaken kan uitbesteden. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over welke schoonmaakmiddelen je nu precies moet te gebruiken, de experts van Kok Schoonmaak weten er alles van! Daarnaast werkt een schone omgeving motiverend voor jouw personeel. Een schone omgeving zorgt er namelijk voor dat mensen harder en efficiënter kunnen werken. Een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat jouw bedrijfspand tot in de kleinste details wordt schoongemaakt. 

Schoonmaken volgens bepaalde richtlijnen 

De ene schoonmaakklus is lastiger dan de andere schoonmaakklus. In sommige gevallen is het verstandiger om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren, vooral wanneer de ruimtes waarin schoongemaakt moet worden groot zijn. Kok Schoonmaak staat graag voor je klaar om diverse schoonmaakklussen uithanden te nemen! Zo kun je onder andere bij ons terecht voor: 

 • Schoonmaakonderhoud 
 •  Vloeronderhoud 
 •  Glasbewassing 
 • Gevelonderhoud 
 • Covid-19 schoonmaakservice 
 • Kantineservice 
 •  Huismeester 

Ook is Kok Schoonmaak leverancier van diverse verschillende hygiënische schoonmaak producten. De experts van Kok Schoonmaak zijn op de hoogte van de meest recente richtlijnen passend bij jouw branche. Iedere branche heeft zijn eigen richtlijnen die je moet opvolgen voor de hygiëne en veiligheid, goede schoonmaakprofessionals zijn hiervan op de hoogte en werken volgens de richtlijnen die nodig zijn. 

  Wat zijn de voordelen om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren? 

 • Een professioneel schoonmaakbedrijf heeft ervaring 
 • Tijdbesparend 
 • Werknemers werken harder en efficiënter 
 • Professionele uitstraling 
 •  Producten zoals wc-papier, zeep en meer worden bijgevuld! 

De meeste ondernemers hebben er al voor gekozen om met een professioneel schoonmaakbedrijf in zee te gaan. Een schoonmaakprofessional weet precies wat, hoe en wanneer iets moet worden schoongemaakt en/of aangevuld. Denk hierbij aan jouw kantoorruimte, sanitaire publieke ruimtes, horecaruimtes en nog veel meer! Heb je bijvoorbeeld een wijnvlek in jouw tapijt na die ene vrijdagmiddagborrel? Dan weet een schoonmaakprofessional precies hoe ze dit aan moeten pakken. 

Kok Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaken van bedrijfspanden 

 Kok Schoonmaak heeft de beste opgeleide schoonmakers met passie voor hun vak in huis om jouw bedrijfspand door een ringetje te halen. Goede schoonmakers zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Kok Schoonmaak heeft al jarenlang ervaring in verschillende schoonmaakdiensten. 

Heb je interesse in de schoonmaakdiensten van Kok Schoonmaak? 

Vooraf is het mogelijk om een oriënterend gesprek met elkaar te voeren, zo kunnen we kennis maken met elkaar en bespreken welke schoonmaakwerkzaamheden noodzakelijk zijn voor jouw bedrijfspand. Onder andere kunnen we dan ook afspraken maken over wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden en welke schoonmaakmiddelen er gebruikt worden tijdens de werkzaamheden. Kok Schoonmaak gebruikt alleen middelen die zo min mogelijk belastend zijn voor de mens het milieu. 

Wil je meer informatie vergaren over hoe Kok Schoonmaak te werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers vertellen je graag meer over onze diensten. 

Recente blog posts

glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten