Vloeren schoonmaken

De specialist in vloeronderhoud

Ook op het gebied van vloerreiniging en vloeronderhoud van alle soorten vloerafwerking zijn wij uw specialist! Een vloer in een bedrijfspand wordt meer belast en dient logischerwijs anders onderhouden te worden dan een vloer in een huis. Daarnaast is de frequentie van het vloeronderhoud ook van groot belang, om de levensduur van uw vloer te verlengen.

Tijdig en goed onderhoud aan uw vloer zal ervoor zorgen dat de vloer langer mooi en fris blijft. Dit bevordert de duurzaamheid en u heeft langer plezier van uw vloer. Wij staan klaar om alle soorten vloeren schoon te maken en te onderhouden. Voor het professioneel reinigen van vloerbedekkingen maken wij gebruik van de Bonnet-methode en de nieuwste machines. Voor de tegels van bijvoorbeeld winkels beschikken wij in ons moderne machinepark over bijvoorbeeld de schrob-zuigmachine.

Wat is het Bonnet-systeem?

Het Bonnet-systeem is een tapijtreiniging systeem wat al jaren in Nederland gebruikt wordt. Vanaf de jaren 90 wordt dit systeem gebruikt om tapijt te reinigen. Tegenwoordig wordt dit systeem veel gebruikt door gespecialiseerde reinigingsbedrijven. Het grootste voordeel van het bonnet-systeem is de snelle droogtijd.

Voordelen van het gebruik van het Bonnet-systeem zijn:

  • Snelle droogtijd
  • Het tapijt is direct beloopbaar
  • De reiniging geeft weinig geluidsoverlast

Naast reiniging is het bij linoleumvloeren ook mogelijk om de oude waslaag te verwijderen en hiervoor een nieuwe aan te brengen. Zo ziet de vloer er weer uit als nieuw

Kok Schoonmaak voor al uw vloeronderhoud

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze specialisten weten dan ook al het nodige over vloeronderhoud. Of het nu gaat om onderhoud van een linoleumvloer, een houten vloer of tapijt.

Wenst u meer informatie over ons vloeronderhoud of een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de werkzaamheden en de mogelijkheden.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Vloeren schoonmaken

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten