Schoonmaakonderhoud

Wat is schoonmaakonderhoud?

Schoonmaakonderhoud wil zeggen: periodieke schoonmaak. Het frequent schoonmaken en schoonhouden van gebouwen. Afhankelijk van de wens gebeurt dit dagelijks, wekelijks of maandelijks. Dit kan zijn het schoonhouden van scholen, winkelcentra en kantoorgebouwen.

Schoonmaakonderhoud door Schoonmaakbedrijf Kok Schoonmaak

Schoonmaken is een vak apart. Weliswaar kan iedereen schoonmaken, maar professioneel schoonmaken waarbij kwaliteit gewenst is, daar is een schoonmaakbedrijf voor nodig.

Kok Schoonmaak beschikt over de juiste middelen, apparatuur, vakmanschap en kennis van afwerkmaterialen. Het efficiënt en goed schoonhouden van gebouwen en huizen is erg belangrijk. Onze missie is dan ook om u te ontzorgen. Wij zullen beginnen met inventariseren van uw wensen waarbij we kijken naar de gewenste frequenties, manier van werken en de tijden. U wilt natuurlijk een schoon gebouw die de gebruikers ook ervaren als schoon.

Wat zijn schoonmaakdiensten?

Schoonmaakdiensten is een erg breed begrip. Dit varieert namelijk van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het reinigen van gevels. In principe valt dit allemaal onder schoonmaakdiensten. Bij Kok Schoonmaak bent u voor beide klussen op het juiste adres. Wij voeren zowel schoonmaakonderhoud, het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen, als specialistische reinigingen uit. Onder specialistische reiniging valt onder andere vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud. Deze specifieke schoonmaakdiensten worden uitgevoerd door ons personeel met de nodige vakkennis en ervaring.

Kok Schoonmaak inhuren

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze specialisten weten dan ook wat ze doen en werken volgens alle strenge richtlijnen als het gaat om hygiëne en veiligheid. Daarnaast leveren wij maatwerk, zodat onze werkzaamheden aansluiten op uw wensen.

Wenst u meer informatie over gevelonderhoud, glasbewassing of een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakonderhoud

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten