facebook> >
Schoonmaakonderhoud

Wat is schoonmaakonderhoud?

Schoonmaakonderhoud wil zeggen: periodieke schoonmaak. Het frequent schoonmaken en schoonhouden van gebouwen. Afhankelijk van de wens gebeurt dit dagelijks, wekelijks of maandelijks. Dit kan zijn het schoonhouden van scholen, winkelcentra en kantoorgebouwen.

Schoonmaakonderhoud door Schoonmaakbedrijf Kok Schoonmaak

Schoonmaken is een vak apart. Weliswaar kan iedereen schoonmaken, maar professioneel schoonmaken waarbij kwaliteit gewenst is, daar is een schoonmaakbedrijf voor nodig.

Kok Schoonmaak beschikt over de juiste middelen, apparatuur, vakmanschap en kennis van afwerkmaterialen. Het efficiënt en goed schoonhouden van gebouwen en huizen is erg belangrijk. Onze missie is dan ook om u te ontzorgen. Wij zullen beginnen met inventariseren van uw wensen waarbij we kijken naar de gewenste frequenties, manier van werken en de tijden. U wilt natuurlijk een schoon gebouw die de gebruikers ook ervaren als schoon.

Wat zijn schoonmaakdiensten?

Schoonmaakdiensten is een erg breed begrip. Dit varieert namelijk van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het reinigen van gevels. In principe valt dit allemaal onder schoonmaakdiensten. Bij Kok Schoonmaak bent u voor beide klussen op het juiste adres. Wij voeren zowel schoonmaakonderhoud, het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen, als specialistische reinigingen uit. Onder specialistische reiniging valt onder andere vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud. Deze specifieke schoonmaakdiensten worden uitgevoerd door ons personeel met de nodige vakkennis en ervaring.

Kok Schoonmaak inhuren

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze specialisten weten dan ook wat ze doen en werken volgens alle strenge richtlijnen als het gaat om hygiëne en veiligheid. Daarnaast leveren wij maatwerk, zodat onze werkzaamheden aansluiten op uw wensen.

Wenst u meer informatie over gevelonderhoud, glasbewassing of een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud-Kok-schoonmaak
[ ]

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen
blog-kok-schoonmaak-eindejaars-schoonmaak

De ultieme eindejaarsschoonmaak checklist voor bedrijven

calendar icon 20 november 2023

Met deze schoonmaak checklist zorg je ervoor dat elk aspect van je bedrijfsruimte aandacht krijgt, waardoor medewerkers een schone, veilige en aangename werkplek hebben. 

info icon Verder lezen
dagelijkse-schoonmaak

De voordelen van dagelijkse schoonmaak voor jouw bedrijf

calendar icon 17 oktober 2023

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we dat schoonmaak meer is dan enkel een esthetische behoefte; het speelt een cruciale rol in de werking en het succes van elk bedrijf. Veel bedrijven kiezen ervoor om eens in de zoveel tijd hun bedrijf schoon te maken, terwijl anderen de voordelen van een dagelijkse schoonmaak al hebben ontdekt. Maar wat zijn nu echt de voordelen van een dagelijkse schoonmaak? In deze blog duiken we dieper in de positieve effecten van het consistent en dagelijks schoonhouden van jouw bedrijfsruimte.

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten