Sanitaire producten

De schoonmaak van sanitair

De schoonmaak van sanitair is een standaard onderdeel van iedere schoonmaakbeurt. Over het algemeen is dit dan ook de plek in een woning of pand dat het vaakst aan reiniging toe is. Als schoonmaakbedrijf zijn wij dan ook uiteraard in staat om uw sanitair grondig te reinigen.

Aan de staat van het toilet valt er altijd veel af te leiden. Schoonmaak sanitair is daarom onmisbaar. Niemand gaat graag naar het toilet in een vieze en slecht onderhouden sanitaire ruimte. Klanten en bezoekers zullen meteen weten dat u goed voor de hygiëne zaken zorgt.

Een fris en verzorgd toilet is meer dan alleen een visitekaartje. Niet alleen is het reinigen van sanitaire belangrijk voor hygiënische omstandigheden. Vieze toiletten zijn ook een oorzaak voor het verspreiden van verschillende ziektes. Door deze regelmatig grondig te reinigen zal de gezondheid van de bewoners of medewerkers beschermd blijven.

Verleng de levensduur van uw sanitair!

De schoonmaak van het sanitair is een belangrijk onderdeel om hygiënische omstandigheden te kunnen garanderen. Daarnaast helpt het ook om het sanitair te beschermen. Wastafels, toiletten en douches krijgen namelijk een hoop te verduren. Zeep, kalkhoudend water en afvalstoffen zijn diverse boosdoeners voor de staat van uw sanitair. Door deze goed schoon te houden zorgt u ervoor dat uw voorzieningen er niet alleen netjes bijstaan maar ook een stuk langer meegaan. Op de lange termijn zal de juiste reiniging dus ook nog kostenbesparend zijn.

De juiste schoonmaak voor uw sanitair

Schoonmaken is vrijwel onmogelijk zonder gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Gelukkig heeft de moderne techniek van tegenwoordig ons vele mogelijkheden gegeven. Als erkend schoonmaakbedrijf houden wij dit uiteraard in de gaten. Wij zullen dan ook uitsluitend gebruik maken van de nieuwste effectieve producten. Hierdoor kunnen wij altijd de best mogelijke kwaliteit leveren.

Naast het schoonmaken van uw sanitair, leveren wij ook diverse sanitaire producten. Wij bieden hierbij een eigen lijn aan met producten zoals toiletpapier, dispensers, prullenbakken en een uitgebreid assortiment zeepautomaten.

Kok Schoonmaak voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Dankzij bijna 50 jaar aan ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze specialisten weten dan ook al het nodige over het reinigen van sanitair. Wenst u meer informatie over het schoonmaken van uw sanitair of over het leveren van onze sanitaire producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Sanitaire producten

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
Tekst - Nieuwshighlights

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV
Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten