facebook> >
Sanitaire producten

Kok Schoonmaak verkoopt sanitaire producten

Naast het schoonmaken verkoopt Kok Schoonmaak sanitaire producten. Het schoonmaken van het sanitair is een standaard onderdeel van iedere schoonmaakbeurt. Goede sanitaire schoonmaakmiddelen zijn dan ook belangrijk om uw sanitair goed te kunnen reinigen. Kok Schoonmaak heeft daarom een eigen lijn ontwikkeld van sanitaire producten.

Waarom zijn goede sanitaire schoonmaakmiddelen belangrijk?

De schoonmaak van uw sanitair is een belangrijk onderdeel om hygiënische omstandigheden te garanderen. Het goed onderhouden van uw sanitair is belangrijk om de levensduur te verlengen. Goede sanitaire producten gebruiken beschermt uw sanitair. Wastafels, toiletten en douches worden veel gebruikt. Zeep, kalkhoudend water en afvalstoffen zijn diverse boosdoeners voor de staat van uw sanitair. Uw sanitair schoonmaken met goede schoonmaakmiddelen is belangrijk. Tenslotte valt er van de staat van uw toilet veel af te leiden. Klanten en bezoekers zullen bij een schoon sanitair direct weten dat hygiëne voor u belangrijk is. Vieze toiletten zijn ook een oorzaak voor het verspreiden van verschillende ziektes. Reinig uw toiletten met sanitaire producten van Kok schoonmaak om uw medewerkers, klanten of bewoners te beschermen.

Welke sanitaire producten verkoopt Kok Schoonmaak?

Naast het schoonmaken van kantoren, scholen, winkelcentra en overheidsinstellingen heeft Kok Schoonmaak een eigen lijn van sanitaire producten:

  • Toiletpapier
  • Dispensers
  • Prullenbakken
  • Uitgebreid assortiment aan zeepautomaten

Schoonmaken is bijna onmogelijk zonder gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Kok Schoonmaak gebruikt de modernste techniek en de nieuwste effectieve producten. Onze bijna 50 jaar aan ervaring in de schoonmaakbranche zorgt ervoor dat we snel en vakkundig te werk gaan. Wij leveren hierdoor altijd de best mogelijke kwaliteit.

Neem contact op met Kok Schoonmaak

Heeft u vragen over onze sanitaire producten of wilt u dat we uw kantoorpand, school, overheidsinstelling of winkelcentra komen schoonmaken? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via de email: info@kok-schoonmaak.nl, telefonisch op telefoonnummer: 0182 – 533925 of vul ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Sanitaire producten

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten