facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom
Sanitaire producten

Kok Schoonmaak verkoopt sanitaire producten

Naast het schoonmaken verkoopt Kok Schoonmaak sanitaire producten. Het schoonmaken van het sanitair is een standaard onderdeel van iedere schoonmaakbeurt. Goede sanitaire schoonmaakmiddelen zijn dan ook belangrijk om uw sanitair goed te kunnen reinigen. Kok Schoonmaak heeft daarom een eigen lijn ontwikkeld van sanitaire producten.

Waarom zijn goede sanitaire schoonmaakmiddelen belangrijk?

De schoonmaak van uw sanitair is een belangrijk onderdeel om hygiënische omstandigheden te garanderen. Het goed onderhouden van uw sanitair is belangrijk om de levensduur te verlengen. Goede sanitaire producten gebruiken beschermt uw sanitair. Wastafels, toiletten en douches worden veel gebruikt. Zeep, kalkhoudend water en afvalstoffen zijn diverse boosdoeners voor de staat van uw sanitair. Uw sanitair schoonmaken met goede schoonmaakmiddelen is belangrijk. Tenslotte valt er van de staat van uw toilet veel af te leiden. Klanten en bezoekers zullen bij een schoon sanitair direct weten dat hygiëne voor u belangrijk is. Vieze toiletten zijn ook een oorzaak voor het verspreiden van verschillende ziektes. Reinig uw toiletten met sanitaire producten van Kok schoonmaak om uw medewerkers, klanten of bewoners te beschermen.

Welke sanitaire producten verkoopt Kok Schoonmaak?

Naast het schoonmaken van kantoren, scholen, winkelcentra en overheidsinstellingen heeft Kok Schoonmaak een eigen lijn van sanitaire producten:

  • Toiletpapier
  • Dispensers
  • Prullenbakken
  • Uitgebreid assortiment aan zeepautomaten

Schoonmaken is bijna onmogelijk zonder gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Kok Schoonmaak gebruikt de modernste techniek en de nieuwste effectieve producten. Onze bijna 50 jaar aan ervaring in de schoonmaakbranche zorgt ervoor dat we snel en vakkundig te werk gaan. Wij leveren hierdoor altijd de best mogelijke kwaliteit.

Neem contact op met Kok Schoonmaak

Heeft u vragen over onze sanitaire producten of wilt u dat we uw kantoorpand, school, overheidsinstelling of winkelcentra komen schoonmaken? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via de email: info@kok-schoonmaak.nl, telefonisch op telefoonnummer: 0182 – 533925 of vul ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Sanitaire producten

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten