Gevelonderhoud

Gevelonderhoud verzorgd door Kok Schoonmaak

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw gevels kan reinigen? Bij Kok Schoonmaak kunt u terecht voor professionele gevelreiniging. Een gevel reinigen van bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand is voor ons geen probleem!

Gevelreiniging

Om een gevel schoon en netjes te houden is het van belang deze tijdig te reinigen en goed te onderhouden. Afhankelijk van het materiaal van de gevel en de soort vervuiling bepalen wij welke reinigingstechniek wij moeten toepassen. Een aantal reinigingstechnieken die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden, zijn reinigen met de hoge druk of chemische reiniging.

Kok Schoonmaak reinigt alle soorten gevels. Echter, wij helpen u graag met meer dan alleen het schoonmaken. Bij ons houdt het niet op bij het verwijderen van het vuil. Indien gewenst kunnen wij een zeer effectieve (semi)-permanente coating aanbrengen. Na deze behandeling is het verwijderen van vuil en graffiti zeer eenvoudig.

Welke reinigingstechniek toegepast dient te worden bij uw gevel ligt aan een aantal factoren. Wilt u gevelreiniging laten toepassen? Schakel dan Kok Schoonmaak in, wij zullen ervoor zorgen dat uw gevel er weer keurig uit ziet.

Gevelonderhoud

Naast het reinigen van uw gevel, is gevelonderhoud ook erg belangrijk. Zelf kunt u met diverse reinigers uw gevel onderhouden en schoonhouden. Voor het verwijderen van graffiti, verf, uitslag en ongedierte zijn wij er voor u!

Laat uw gevel reinigen door professionals!

Wij van Kok Schoonmaak streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Tevreden klanten en een langdurige samenwerking is waar wij naar streven. Naast onze bijna 50 jaar aan ervaring beschikken wij ook over het OSB+ keurmerk. Dit is een norm van zelfregulering die als doel heeft het kwaliteitsdenken te vergroten en om de kwaliteit te kunnen blijven verbeteren.

Kok Schoonmaak voor uw gevelreiniging!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze specialisten weten dan ook wat ze doen en werken volgens alle strenge richtlijnen als het gaat om hygiëne, veiligheid en milieu. Kok Schoonmaak is dan ook VCA gecertificeerd.

Wenst u meer informatie over gevelreiniging of een van onze andere diensten zoals vloeronderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze professionals zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Gevelonderhoud

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten