facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom
Gevelonderhoud

Gevelonderhoud laten doen door Kok Schoonmaak 

U bent de trotse eigenaar of beheerder van een prachtig pand. Om uw onderkomen in een perfecte staat te houden, is het belangrijk dat de buitenkant van uw gebouw in goede staat blijft. Een gevel heeft niet alleen te lijden onder de invloed van zon, regen en andere weersomstandigheden, maar ook onder graffiti en vervuiling. Voorkom dat vocht of schimmel uw pand binnendringt en kies voor professioneel gevelonderhoud. Wat dat in uw geval betekent, hangt af van het type gevel.  

Duurzaam gevelonderhoud en schoonmaakonderhoud  

De invloed van schoonmaakmiddelen op het milieu is niet bij iedereen bekend. Als betrokken schoonmaakbedrijf maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmiddelen, die voldoen aan de gestelde richtlijnen. We belasten het milieu zo min mogelijk en voorkomen dat er onnodig veel materiaal wordt gebruikt. Om dit te bereiken, werken we als volgt:  

  • We gebruiken zo min mogelijk agressieve middelen  
  • Warm water gebruiken we alleen als het niet anders kan  
  • Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van het gebruik van de juiste middelen  
  • Het vervangen van prullenbakzakjes doe we pas als het moet  

Op deze manier zorgen wij bij u op locatie voor een smetteloze gevel en houden we oog voor milieu, hygiëne en veiligheid. 

Wanneer moet ik gevelonderhoud laten uitvoeren? 

Om uw pand in optimale conditie te houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. De frequentie waarmee dit nodig is, kan variëren afhankelijk van het type gevelbekleding, de locatie van uw gebouw en de mate van blootstelling aan vervuilende elementen zoals verkeer en industrie. Voor de meeste panden adviseren wij gevelonderhoud eens in de drie tot vijf jaar. In stedelijke of zwaar vervuilde gebieden kan het echter nodig zijn om deze interval te verkorten naar eens in de twee jaar, om zowel het uiterlijk als de structuur van uw gevel te beschermen. Kok Schoonmaak biedt u graag een op maat gemaakt onderhoudsplan aan dat perfect aansluit bij de specifieke eisen van uw gevel. 

Welke soorten gevelbekleding is er? 

Uw gevel kan om meerdere manieren bekleed zijn. Elke vorm van gevelbekleding zorgt voor een eigen uitstraling. Enkele voorbeelden van gevelbekleding zijn:  

  • Steenstrips  
  • Sierpleister  
  • Hout of houtcomposiet  
  • Metaal of kunststof  
  • Crepi  

Twijfelt u welke gevelbekleding op uw pand is toegepast? Neem contact met ons op, dan kijken we met u mee.  

Waarom moet u kiezen voor Kok Schoonmaak? 

Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid met Kok Schoonmaak als uw schoonmaakbedrijf. Met meer dan 50 jaar aan ervaring en het OSB+ keurmerk in ons bezit, heeft u aan ons een betrouwbare partner voor het schoonmaken van uw gevel. Behalve aandacht voor de werkwijze, investeren wij ook in methoden die een positieve bijdrage leveren op het gebied van milieu, ergonomie en arbo. Dit gebeurt conform de SVS-methoden om onze hardwerkende personeelsleden te ondersteunen in hun werkzaamheden.  

Neem voor vragen of advies contact met ons op voor uw gevelonderhoud. We zijn u graag van dienst.    

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Gevelonderhoud

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen
blog-kok-schoonmaak-eindejaars-schoonmaak

De ultieme eindejaarsschoonmaak checklist voor bedrijven

calendar icon 20 november 2023

Met deze schoonmaak checklist zorg je ervoor dat elk aspect van je bedrijfsruimte aandacht krijgt, waardoor medewerkers een schone, veilige en aangename werkplek hebben. 

info icon Verder lezen
dagelijkse-schoonmaak

De voordelen van dagelijkse schoonmaak voor jouw bedrijf

calendar icon 17 oktober 2023

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we dat schoonmaak meer is dan enkel een esthetische behoefte; het speelt een cruciale rol in de werking en het succes van elk bedrijf. Veel bedrijven kiezen ervoor om eens in de zoveel tijd hun bedrijf schoon te maken, terwijl anderen de voordelen van een dagelijkse schoonmaak al hebben ontdekt. Maar wat zijn nu echt de voordelen van een dagelijkse schoonmaak? In deze blog duiken we dieper in de positieve effecten van het consistent en dagelijks schoonhouden van jouw bedrijfsruimte.

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten