slideshowbottom slideshowbottom
Gevelonderhoud

Professioneel gevelonderhoud 

U bent de trotse eigenaar of beheerder van een prachtig pand. Om uw onderkomen in een perfecte staat te houden, is gevelonderhoud aan de buitenkant van uw gebouw belangrijk. Minstens zo belangrijk is het schoonmaakonderhoud aan de binnenkant van uw kantoorpand.  

Een gevel heeft niet alleen te lijden onder de invloed van zon, regen en andere weersomstandigheden, maar ook onder graffiti en vervuiling. Voorkom dat vocht of schimmel uw pand binnendringt en kies voor professioneel gevelonderhoud. Wat dat in uw geval betekent, hangt af van het type gevel. 

Soorten gevelbekleding  

Uw gevel kan om meerdere manieren bekleed zijn. Elke vorm van gevelbekleding zorgt voor een eigen uitstraling. Enkele voorbeelden van gevelbekleding zijn: 

  • Steenstrips 
  • Sierpleister 
  • Hout of houtcomposiet 
  • Metaal of kunststof 
  • Crepi 

Twijfelt u welke gevelbekleding op uw pand is toegepast? Neem contact met ons op, dan kijken we met u mee. 

Reinigingstechniek voor het schoonmaken van gevels 

Bij het reinigen van een gevel is het belangrijk om de juiste reinigingstechniek toe te passen. Het materiaal van uw gevel, in combinatie met de soort vervuiling, zijn hierbij doorslaggevend. Gevelonderhoud is nodig als u op de gevel tekenen van vuil, ongedierte, graffiti of uitslag ziet.  

Voor professioneel gevelonderhoud aan alle soorten gevels, biedt Kok Schoonmaak een passende oplossing. Hierbij brengen we goed in kaart wat er met uw gevel aan de hand is. Daarna stemmen wij de uit te voeren gevelwerkzaamheden hier tot in detail op af. Vanzelfsprekend wordt dit allemaal met u besproken. 

Graffiti verwijderen van gevels  

Wordt uw gevel ontsierd door graffiti, dan is het verstandig om dit vakkundig door ons te laten verwijderen met een professioneel reinigingsmiddel. Ga niet zelf aan de slag met zomaar een schoonmaakmiddel, want de kans bestaat dat u hiermee uw gevel onherstelbaar aantast. Neem voor vragen of advies contact met ons op. We zijn u graag van dienst.  

Gevelcoating tegen graffiti 

Voorkom dat u in de toekomst voor hetzelfde probleem komt te staan en kies ervoor door ons direct een (semi) -permanente coating te laten aanbrengen. Hiermee wordt het weghalen van graffiti in de toekomst een stuk eenvoudiger. Zorg voor een volledig verzorgde aanblik van uw pand door ook direct de glasbewassing aan ons over te laten.  

Gecertificeerd bedrijf voor gevelonderhoud 

Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid met Kok Schoonmaak als uw schoonmaakbedrijf in gevelonderhoud. Met meer dan 50 jaar aan ervaring en het OSB+ keurmerk in ons bezit, heeft u aan ons een betrouwbare partner voor het schoonmaken van uw gevel. Behalve aandacht voor de werkwijze, investeren wij ook in methoden die een positieve bijdrage leveren op het gebied van milieu, ergonomie en arbo. Dit gebeurt conform de SVS-methoden om onze hardwerkende personeelsleden te ondersteunen in hun werkzaamheden. 

Duurzaam gevelonderhoud en schoonmaakonderhoud 

De invloed van schoonmaakmiddelen op het milieu is niet bij iedereen bekend. Als betrokken schoonmaakbedrijf maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmiddelen, die voldoen aan de gestelde richtlijnen. We belasten het milieu zo min mogelijk en voorkomen dat er onnodig veel materiaal wordt gebruikt. Om dit te bereiken, werken we als volgt: 

  • We gebruiken zo min mogelijk agressieve middelen 
  • Warm water gebruiken we alleen als het niet anders kan 
  • Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van het gebruik van de juiste middelen 
  • Het vervangen van prullenbakzakjes doe we pas als het moet 

Op deze manier zorgen wij bij u op locatie voor een smetteloze gevel en houden we oog voor milieu, hygiëne en veiligheid. 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Gevelonderhoud

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten