Coronaproof schoonmaken

Coronaproof schoonmaken

Als gevolg van het Covid-19 (coronavirus) heeft ook de schoonmaakbranche diverse maatregelen moeten treffen. Deze pagina hebben wij speciaal ingericht om u zo goed mogelijk te kunnen informeren en helpen bij een eventuele uitbraak in uw bedrijfspand of huis. Uiteraard hanteren wij ook de RIVM-hygiënemaatregelen als leidraad.

Ruimtes reinigen om verdere verspreiding te voorkomen

Doordat het coronavirus zich over de hele wereld verspreid, is het goed om de hygiënemaatregelen in acht te nemen om zo verspreiding te helpen voorkomen. Het coronavirus wordt voornamelijk van persoon op persoon overgedragen via kleine druppeltjes speeksel of andere lichaamsvloeistoffen die in de lucht zweven na het hoesten of niezen. Verontreinigende objecten en oppervlakten zijn een van de grootste ziekte overdragers. Wanneer ergens virusdeeltjes terecht zijn gekomen, kunnen deze doorgegeven worden als een andere de oppervlakte ook aanraakt. Door de frequentie van het schoonmaken te verhogen worden oppervlakken waarop virusdeeltjes zich bevinden geminimaliseerd.

Op welke oppervlakken kunnen virusdeeltjes blijven zitten?

Het is lastig te zeggen op welke oppervlakken virusdeeltjes zitten en welke dan ook gereinigd dienen te worden. Handen zijn vaak verantwoordelijk voor het overbrengen van ziekteverwekkers. Voorbeelden van contactpunten waar veel ziekteverwekkers op kunnen zitten zijn deurklinken, kranen en lichtschakelaars.

Covid-19 schoonmaakservice door Kok Schoonmaak

Wij van Kok Schoonmaak hebben besloten om ons te specialiseren in het ontsmetten en desinfecteren van ruimtes waar het Covid-19 virus is geconstateerd. Inmiddels hebben wij dan ook een effectieve werkmethode ontwikkeld om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij helpen graag de mensen die een stressvolle periode hebben door Covid-19. Onze klanten zijn dan ook opgelucht en blij als wij zijn geweest en ze weer gebruik kunnen maken van hun schone en frisse werkomgeving. Deze schoonmaak gebeurt uiteraard compleet coronaproof.

Op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden zijn wij al maar liefst bijna 50 jaar actief. Onze nieuwe missie is het coronavirus bestrijden, door middel van het inzetten van onze expertises op het gebied van hygiëne. Wij bereiken dit doel door effectieve desinfectie schoonmaak.

Kok Schoonmaak voor uw corona schoonmaak!

Wilt u ook dat wij bij u langskomen om uw ruimte te ontsmetten en te desinfecteren om zo het Covid-19 virus het pand uit te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Coronaproof schoonmaken

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten