Certificatie


Kok schoonmaak blijft altijd streven naar de hoogste kwaliteit in de door haar verrichte werkzaamheden. Omdat wij graag tevreden klanten hebben en naar langdurige samenwerkingen streven, hebben wij een kwaliteitssysteem opgezet. Dit systeem is geheel conform ISO 9001:2008. Dit zorgt voor een transparante organisatie waar iedereen gemakkelijk op de hoogte kan blijven van wat er plaatsvindt.

Het beleid van Kok schoonmaak is gericht op het evalueren en continu verbeteren van het primaire proces. Om dit gemakkelijk en overzichtelijk te houden, wordt dit proces beschreven in het Handboek Kwaliteitsborging. Naast inhoudelijke juistheid en consistentie wordt ook op de overdraagbaarheid wordt gelet. Daarnaast geven wij veel aandacht aan de toetsbaarheid van onze dienstverlening, zowel voor onszelf als voor derden. Ons geautomatiseerde bonnen-systeem, het logboek en het regelmatige overleggen zorgt ervoor dat alle partijen altijd weten waar zij aan toe zijn. Alle gevonden tekortkomingen zullen leiden tot een onderzoek waarna wij onze kwaliteit steeds verder kunnen verbeteren. Dit door ons opgezette kwaliteitssysteem wordt door alle betrokken partijen als praktisch ervaren en alle medewerkers van Kok schoonmaak volgen dan ook deze leidraad.

Daarnaast beschikt Kok schoonmaak over het OSB+ certificaat. De OSB+-normen zijn een vorm van zelfregulering die als doel hebben het kwaliteitsdenken te vergroten en de kwaliteit verder te verbeteren.

 

 

Kok Schoonmaak BV (hoofdvestiging Gouda)
Kampenringweg 27 2803 PE Gouda
T. 0182 - 53 39 25, F. 0182 - 53 33 32, KvK nr. 29017002