facebook> >

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een betrouwbaar schoonmaakbedrijf

4 mei 2021

Voor veel bedrijven is het fijn om een schoonmaakbedrijf in te huren. Vooral bij grotere bedrijven is het lastiger om dit door werknemers zelf te laten doen. Wanneer je als bedrijf een schoonmaakbedrijf inhuurt, wil je natuurlijk wel dat deze voldoen aan de juiste eisen en dat ze op de juiste manier te werk gaan. Maar waar moet je op letten en waaraan kun je zien dat je te maken hebt met een goed schoonmaakbedrijf? Kok Schoonmaak vertelt je in deze blog waar je op kunt selecteren!

Hoe vergelijk je de verschillende schoonmaakbedrijven?

Om te beginnen is het belangrijk om verschillende offertes op te vragen bij schoonmaakbedrijven. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de werkzaamheden en de bijbehorende prijzen. Dit kan een eerste stap zijn in het onderscheid maken tussen de verschillende bedrijven.

Certificaten voor een schoonmaakbedrijf

Wanneer je een keuze maakt tussen verschillende schoonmaakbedrijven is het verstandig om te kijken naar de verschillende certificaten dat het bedrijf heeft. Zo zijn er diverse certificaten die een bedrijf ontvangt voor scholing van haar werknemers. Daarnaast zijn er vele andere vergunningen en certificaten die aantonen of bedrijven maatschappelijk verantwoord te werk gaan. Wil je graag weten dat er betrouwbare mensen werkzaam zijn in jouw pand? Het is mogelijk voor schoonmaakbedrijven om een Verklaring Omtrent het Gedrag te vragen aan haar medewerkers. Hier kun je naar vragen als je graag meer zekerheid wilt over de schoonmakers in jouw pand wanneer jij zelf niet aanwezig bent.

Welke afspraken zijn belangrijk om te maken?

Voordat je definitief kiest voor een schoonmaakbedrijf is het verstandig om een oriënterend gesprek te voeren. In dit gesprek kun je met elkaar kennis maken en kijken of de samenwerking gaat werken. Verder is het verstandig om vooraf de juiste afspraken te maken over bijvoorbeeld de frequentie en welke werkzaamheden er precies uitgevoerd moeten worden. Afspraken over wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden, zijn ook verstandig om te maken. Verder kun je nagaan bij het schoonmaakbedrijf welke schoonmaakmiddelen er gebruikt worden tijdens de werkzaamheden. Je wilt natuurlijk niet dat de middelen schadelijk zijn voor jou of voor het milieu. Kok Schoonmaak gebruikt alleen middelen die zo min mogelijk belastend zijn voor de mens het milieu. Je leest er hier meer over.

Wanneer je bovenstaande stappen naloopt, kun je een goede overweging maken voor het juiste schoonmaakbedrijf. Heb je vragen over hoe Kok Schoonmaak te werk gaat en op welke manier wij jou van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen je graag meer.

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten