facebook> >

VVE - Waarom portiekonderhoud zo belangrijk is 

22 december 2022

Interesse in portiek onderhoud voor VvE? Kok Schoonmaak verzorgd het schoonmaakproces voor verenigingen van eigenaren. Wij nemen alle zorgen uit handen. We luisteren aandachtig naar de wensen en eisen van de klant, om zo tot het gewenste resultaat te komen.  

Kok Schoonmaak: wat is portiekonderhoud? 

Portiekonderhoud wordt voornamelijk ingezet voor VvE’s. Kok Schoonmaak verricht de werkzaamheden met betrekking tot portieken. Maar wat is een portiek? Een portiek is vaak een ingebouwde en open ruimte, waar de ingang van het gebouw zich bevindt. Het wordt gezien als de entree van bijvoorbeeld een bedrijf of appartementencomplex. Een portiek is ook wel de eerste indruk bij binnenkomst. Daarom is het van belang dat alles er schoon en netjes uitziet.  

Hoe maak je een portiek schoon? 

Een portiek is vaak het eigendom van meerdere bewoners of bedrijven, omdat het een gemeenschappelijke ruimte is. Het is niet altijd direct duidelijk wie de portiek schoonmaakt. Wil je er graag voor zorgen dat de portiek netjes en schoon is? Dan kun je ervoor kiezen om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren. Kok Schoonmaak helpt dan ook graag verder bij het verrichten van de diverse taken.  

Denk hierbij aan het schoonmaken van: 

  • Entrees 
  • Trappenhuizen 
  • Openbare ruimtes 
  • Liften 
  • En meer 

Wil je een aanpassing in de werkzaamheden of is er iets niet zoals gewenst? De werkzaamheden kunnen op verzoek altijd aangevuld en aangepast worden. Na afloop zal het portiek weer stralen en kun je zorgeloos gasten laten langskomen. Het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf, bespaart een hoop tijd en zorgen. 

Portiekonderhoud voor VvE 

Gedeelde ruimtes dienen grondig schoongemaakt te worden. Woon je in een koop of particulier woon- of appartementencomplex? Dan heb je te maken met de VvE, oftewel Vereniging van Eigenaren. De bewoners dragen maandelijks wat af, om het pand zo samen te onderhouden. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken. We gaan graag het gesprek aan om de diensten geheel naar wens uit te voeren. 

Waarom kiezen voor Kok Schoonmaak? 

Specifieke wensen en/of eisen? Geen enkel probleem, aan de hand van je wensen leveren we maatwerk.  

Hierbij kijken we naar: 

  • De gewenste frequenties 
  • Plan van aanpak 
  • Schoonmaaktijden 
  • En meer 

Door onze jarenlange ervaring van al ruim 40 jaar, beschikken we over de juiste kennis, materialen en middelen. Ons systeem is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Benieuwd wat het gaat kosten? Wij maken een offerte geheel op maat. Buiten portiek onderhoud om, voeren we ook andere werkzaamheden uit. Denk hierbij aan diensten zoals vloeronderhoud, gevelonderhoud en glasbewassing. We gaan vakkundig te werk en voeren de gewenste werkzaamheden op de juiste manier uit. 

Interesse of wil je meer informatie omtrent onze diensten? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de soorten mogelijkheden binnen ons bedrijf! We delen onze kennis waar nodig en voorzien je graag van advies. 

 

Recente blog posts

schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen
blog-kok-schoonmaak-eindejaars-schoonmaak

De ultieme eindejaarsschoonmaak checklist voor bedrijven

calendar icon 20 november 2023

Met deze schoonmaak checklist zorg je ervoor dat elk aspect van je bedrijfsruimte aandacht krijgt, waardoor medewerkers een schone, veilige en aangename werkplek hebben. 

info icon Verder lezen
dagelijkse-schoonmaak

De voordelen van dagelijkse schoonmaak voor jouw bedrijf

calendar icon 17 oktober 2023

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we dat schoonmaak meer is dan enkel een esthetische behoefte; het speelt een cruciale rol in de werking en het succes van elk bedrijf. Veel bedrijven kiezen ervoor om eens in de zoveel tijd hun bedrijf schoon te maken, terwijl anderen de voordelen van een dagelijkse schoonmaak al hebben ontdekt. Maar wat zijn nu echt de voordelen van een dagelijkse schoonmaak? In deze blog duiken we dieper in de positieve effecten van het consistent en dagelijks schoonhouden van jouw bedrijfsruimte.

info icon Verder lezen

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten