facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom
Glasbewassing

Glasbewassing laten doen? Schakel Kok Schoonmaak in 

Het is essentieel voor bedrijven om een net en verzorgd pand te presenteren aan werknemers en klanten. Onderhoud aan glazen en gevels is een cruciaal onderdeel dat echter vaak over het hoofd wordt gezien. Kok Schoonmaak biedt een professionele oplossing voor dit probleem. Met bijna een halve eeuw aan ervaring in het vak zijn we experts in het schoonmaken van glazen en gevels. We begrijpen het belang van een schone uitstraling en zijn erop gericht om uw kantoor of bedrijfspand er op zijn best uit te laten zien. Laat ons uw pand transformeren met onze deskundige glasbewassing en gevelonderhoudsdiensten, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering. 

Werkzaamheden voor glasbewassing 

Bij Kok Schoonmaak nemen we onze taken serieus. Onze specialisten hebben veel ervaring en zijn allemaal in het bezit van een VCA-certificaat. Ook werken onze specialisten volgens een Arbo-convenant en hebben zij alle materialen in huis om uw glazen en gevel netjes te onderhouden. Uw volledige glasbewassing en gevelonderhoud wordt ontzorgd en onze specialisten zorgen voor een mooie afwerking op alle plekken. Onze glazenwassers zijn in eigen bezit van hoogwerkers en werken hiermee veilig tot op elke hoogte. 

Werken in opdracht of op contractbasis 

Kok Schoonmaak biedt flexibele inhuurmogelijkheden, waaronder contracten of specifieke opdrachten, om aan uw wensen te voldoen. Wij nemen de volledige zorg voor uw ramen en gevels op ons, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Onze dienstverlening omvat niet alleen het wassen van de glazen op door u gewenste tijden maar ook het onderhouden van omlijstingen en gevels voor een complete en nette uitstraling. Met Kok Schoonmaak bent u verzekerd van een helder zicht en een schone, professionele uitstraling van uw pand. 

Onderhoud op moeilijk bereikbare plekken 

Wanneer u onderhoud of glasbewassing uit wilt voeren op moeilijk bereikbare plekken hebt u een specialist als Kok Schoonmaak nodig. Dankzij onze professionele materialen en specialisten werken we met een systeem die elke plek bereikbaar maakt waar onderhoud nodig is. Dit systeem noemen we ook wel het Aquaclean systeem. 

Met het Aquaclean systeem zetten we in filtersysteem in i.p.v. een reinigingssysteem en gebruiken we speciale telescopische apparaten om de moeilijkste bereikbare plekken te voorzien van onderhoud. Dankzij deze methode ontstaat er vlek en streep vrije reiniging op de onderhoudsplek waardoor de plek minder snel vervuild raakt en minder vaak gereinigd hoeft te worden. Dit is niet alleen erg handig maar ook nog eens erg duurzaam! 

Neem contact op voor glasbewassing 

Heeft u advies of meer informatie nodig over onze diensten? Neem dan gerust contact op met Kok Schoonmaak. Wij bieden niet alleen diensten aan op het gebied van glasbewassing en gevelonderhoud maar kunnen ook ingeschakeld worden voor een breed scala aan andere schoonmaakwerkzaamheden. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u een schoonmaakplan op te stellen dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Ontdek hoe Kok Schoonmaak uw bedrijfspand kan transformeren met onze professionele schoonmaakdiensten.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV
Glasbewassing
[ ]

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Stel uw vraag

Glasbewassing

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten