facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom
Glasbewassing

Glasbewassing laten doen? Schakel Kok Schoonmaak in 

Het is essentieel voor bedrijven om een net en verzorgd pand te presenteren aan werknemers en klanten. Onderhoud aan glazen en gevels is een cruciaal onderdeel dat echter vaak over het hoofd wordt gezien. Kok Schoonmaak biedt een professionele oplossing voor dit probleem. Met bijna een halve eeuw aan ervaring in het vak zijn we experts in het schoonmaken van glazen en gevels. We begrijpen het belang van een schone uitstraling en zijn erop gericht om uw kantoor of bedrijfspand er op zijn best uit te laten zien. Laat ons uw pand transformeren met onze deskundige glasbewassing en gevelonderhoudsdiensten, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering. 

Werkzaamheden voor glasbewassing 

Bij Kok Schoonmaak nemen we onze taken serieus. Onze specialisten hebben veel ervaring en zijn allemaal in het bezit van een VCA-certificaat. Ook werken onze specialisten volgens een Arbo-convenant en hebben zij alle materialen in huis om uw glazen en gevel netjes te onderhouden. Uw volledige glasbewassing en gevelonderhoud wordt ontzorgd en onze specialisten zorgen voor een mooie afwerking op alle plekken. Onze glazenwassers zijn in eigen bezit van hoogwerkers en werken hiermee veilig tot op elke hoogte. 

Werken in opdracht of op contractbasis 

Kok Schoonmaak biedt flexibele inhuurmogelijkheden, waaronder contracten of specifieke opdrachten, om aan uw wensen te voldoen. Wij nemen de volledige zorg voor uw ramen en gevels op ons, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Onze dienstverlening omvat niet alleen het wassen van de glazen op door u gewenste tijden maar ook het onderhouden van omlijstingen en gevels voor een complete en nette uitstraling. Met Kok Schoonmaak bent u verzekerd van een helder zicht en een schone, professionele uitstraling van uw pand. 

Onderhoud op moeilijk bereikbare plekken 

Wanneer u onderhoud of glasbewassing uit wilt voeren op moeilijk bereikbare plekken hebt u een specialist als Kok Schoonmaak nodig. Dankzij onze professionele materialen en specialisten werken we met een systeem die elke plek bereikbaar maakt waar onderhoud nodig is. Dit systeem noemen we ook wel het Aquaclean systeem. 

Met het Aquaclean systeem zetten we in filtersysteem in i.p.v. een reinigingssysteem en gebruiken we speciale telescopische apparaten om de moeilijkste bereikbare plekken te voorzien van onderhoud. Dankzij deze methode ontstaat er vlek en streep vrije reiniging op de onderhoudsplek waardoor de plek minder snel vervuild raakt en minder vaak gereinigd hoeft te worden. Dit is niet alleen erg handig maar ook nog eens erg duurzaam! 

Neem contact op voor glasbewassing 

Heeft u advies of meer informatie nodig over onze diensten? Neem dan gerust contact op met Kok Schoonmaak. Wij bieden niet alleen diensten aan op het gebied van glasbewassing en gevelonderhoud maar kunnen ook ingeschakeld worden voor een breed scala aan andere schoonmaakwerkzaamheden. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u een schoonmaakplan op te stellen dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Ontdek hoe Kok Schoonmaak uw bedrijfspand kan transformeren met onze professionele schoonmaakdiensten.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV
Glasbewassing
[ ]

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Stel uw vraag

Glasbewassing

blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten