Nieuwekerk aan den IJssel

Hulp inschakelen van een schoonmaakbedrijf in Nieuwekerk aan den IJssel? 

Bent u op zoek naar een specialist in schoonmaakwerkzaamheden in Nieuwekerk aan den IJssel? Dan zit u goed bij Kok schoonmaak! Al bijna 50 jaar zorgen wij voor een schone leef en werkomgeving waar u prettig in kunt werken. Kok Schoonmaak verzorgt verschillende schoonmaakdiensten in Nieuwekerk aan den IJssel en omstreken. Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Bekijk onze werkzaamheden en ontdek waar wij u mee kunnen helpen. 

Schoonmaakwerkzaamheden waren nog nooit zo belangrijk 

Een schone en veilige werkplek is juist nu zo belangrijk in de tijd waar we momenteel in leven. Doordat Kok Schoonmaak al jarenlange ervaring heeft met schoonmaakwerkzaamheden in Nieuwekerk aan den IJssel en omstreken leveren we constante kwaliteit. Hierdoor kunt u veilig aan het werk in een schone omgeving. Kok Schoonmaak houdt zich aan alle strenge richtlijnen rondom hygiëne en beschikt over het OSB+ keurmerk. Hiermee toont Kok Schoonmaak aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te naleven. Om het schoonmaakproces transparant en overzichtelijk te houden werken we bij Kok Schoonmaak in Nieuwekerk aan den IJssel met een handboek kwaliteitsborging zodat u alle werkzaamheden in kunt zien en we ons processen steeds kunnen evalueren en verbeteren. 

Speciale diensten van het schoonmaakbedrijf Kok Schoonmaak in Nieuwekerk aan den IJssel 

Bij Kok Schoonmaak leveren we verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Dit kunnen covid-19 schoonmaakwerkzaamheden, kantineservices of vloeronderhoud zijn en nog veel meer. Wanneer u opzoek bent naar een partner om uw kantoor, school of ander pand te willen laten reinigen zijn we u bij Kok Schoonmaak graag van dienst in Nieuwekerk aan den IJssel en omstreken! Kok Schoonmaak doet ook maatwerk schoonmaakklussen en helpt u graag bij al uw schoonmaakklussen. 

Contact opnemen met Kok Schoonmaak 

Heeft u een bepaalde schoonmaakdienst nodig maar weet u niet wat u kunt verwachten of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Kok Schoonmaak! Onze specialisten staan u graag te woord en denken graag mee over uw situatie. Samen komen we tot een oplossing om aan uw wensen en eisen te voldoen en te zorgen voor de perfecte schoonmaakwerkzaamheden voor uw opdracht. 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Nieuwekerk aan den IJssel

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten