facebook> >
Kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken

U en uw werknemers brengen nogal wat tijd door op kantoor. Dit maakt direct duidelijk hoe belangrijk het is dat de werkomgeving voor iedereen schoon en fris is. Waar gewerkt wordt, ontstaat ook de behoefte aan een grondige schoonmaak.  

Kok Schoonmaak is een allround schoonmaakbedrijf dat het schoonmaken van kantoren met de juiste kennis en materialen voor u uitvoert. Als wij bij u zijn voor het reinigen van uw werkruimtes, betekent dit veel meer dan zorgdragen voor een schoon en uitnodigend kantoor. De manier waarop we te werk gaan, maakt dit direct duidelijk. 

Duurzame schoonmaak van kantoren 

Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw werkruimtes precies naar uw wens worden schoongemaakt. Wel vinden we het belangrijk om hierbij te vermelden dat we dit doen met oog voor het milieu. Hierbij doen we natuurlijk geen concessies op het gebied van reinigen, maar we zijn ons wel bewust van de invloed van onze werkzaamheden op het leefklimaat. Dit houdt in dat we niet meer warm water gebruiken dan strikt noodzakelijk. Ook wordt het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zoveel mogelijk door ons beperkt. Duurzame schoonmaak van kantoren is bij ons de normaalste zaak van de wereld. 

Specialist op schoonmaakgebied 

Met trots laten we weten dat onze jarenlange ervaring ons tot dé specialist op het gebied van kantoorschoonmaak heeft gemaakt. Binnen ons klantenbestand hebben we ons in de loop der jaren over uiteenlopende schoonmaakopdrachten mogen buigen.  

Pas als u als klant tevreden bent, zijn wij dat ook. Wilt u zelf ervaren hoe het is om een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf uw kantoren te laten schoonmaken, al dan niet met  glasbewassing? Leg contact met onze medewerkers en neem in alle rust ons dienstenaanbod door. 

Kantoorschoonmaak op maat 

Zo uniek als uw bedrijf is, zo bijzonder is ook het maatwerk dat wij voor u uitvoeren. Dit moet naadloos aansluiten bij uw behoefte. Na uw opdracht zetten wij al onze kennis en ervaring in om uw een geweldige ervaring mee te geven. Voor ons is schoonmaken van een kantoor net zo belangrijk als gevelonderhoud. Of u kiest voor een combinatie van onze diensten of alleen kantoorschoonmaak op maat, dat is natuurlijk aan u.  

Vindt u het lastig om te bepalen welke schoonmaakwerkzaamheden bij u op kantoor nodig zijn? We staan u graag bij met advies. Wat ook kan helpen, is het lezen van onze blogs. Dit geeft u een goed beeld van de noodzaak van reinigingswerkzaamheden. 

Kantoorschoonmaak met kwaliteitsgarantie 

Ons bedrijf levert kantoorschoonmaak met kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat we goede afspraken maken en een transparante manier van communiceren hebben. Alles om uw wensen helder te krijgen en de kantoorschoonmaak naar uw tevredenheid uit te voeren.  

We streven naar het ontstaan van een vertrouwensband met al onze klanten. Om dat te bereiken werken we niet alleen hard, maar wordt de kwaliteitsgarantie van Kok Schoonmaak onder meer gewaarborgd door: 

  • VCA-keurmerk 
  • Keurmerk Schoon 
  • ISO9001 
  • VSR-lidmaatschap 
  • SNA-keurmerk 

We denken actief met onze klanten mee over de beste keuzes op het gebied van kantoorschoonmaak. Samen komen we tot de perfecte oplossing voor de schoonmaak van uw kantoren. 

Kok Schoonmaak inschakelen als schoonmaakbedrijf 

Kies voor Kok Schoonmaak als uw partner voor de schoonmaak van uw kantoren. Weet dat wij alle kennis in huis hebben om zowel de binnen- als buitenkant van uw kantoor er uitnodigend uit te laten zien.  

Laten we er samen voor zorgen dat uw personeelsleden en gasten zich welkom voelen in uw bedrijfspand. Blinkend schone ramen, een gevel die er schoon en fris uitziet en kantoren waar geen stofje te vinden is. Dat is wat wij graag voor u als klant verzorgen. Kom met ons in contact om de kantoorschoonmaak bij u op locatie in te plannen. 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Kantoren schoonmaken

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten