facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom
Kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken door Kok Schoonmaak 

U en uw werknemers brengen nogal wat tijd door op kantoor. Dit maakt direct duidelijk hoe belangrijk het is dat de werkomgeving voor iedereen schoon en fris is. Waar gewerkt wordt, ontstaat ook de behoefte aan een grondige schoonmaak.   

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf dat het schoonmaken van kantoren met de juiste kennis en materialen voor u uitvoert. Als wij bij u zijn voor het reinigen van uw werkruimtes, betekent dit veel meer dan zorgdragen voor een fris en uitnodigend kantoor. De manier waarop we te werk gaan, maakt dit direct duidelijk. Ontdek de mogelijkheden door contact op te nemen  

Kantoren schoonmaken doen wij duurzaam 

Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw werkruimtes precies naar uw wens worden schoongemaakt. Wel vinden we het belangrijk om hierbij te vermelden dat we dit doen met oog voor het milieu. Hierbij doen we natuurlijk geen concessies op het gebied van reinigen, maar we zijn ons wel bewust van de invloed van onze werkzaamheden op het leefklimaat. Dit houdt in dat we niet meer warm water gebruiken dan strikt noodzakelijk. Ook wordt het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zoveel mogelijk door ons beperkt. Duurzame schoonmaak van kantoren is bij ons de normaalste zaak van de wereld.   

Redenen waarom een schone werkplek essentieel is 

Een schone werkplek is meer dan alleen een nette omgeving; het is cruciaal voor de algehele effectiviteit en het welzijn op kantoor. Hier zijn enkele kernredenen waarom regelmatig professioneel schoonmaken van essentieel belang is: 

  • Productiviteit: Een opgeruimde en schone werkomgeving bevordert efficiëntie. Werknemers vinden sneller wat ze nodig hebben en zijn minder afgeleid door wanorde of vuil. 
  • Gezondheid: Regelmatige schoonmaak vermindert de aanwezigheid van ziektekiemen en allergenen die ziekte kunnen veroorzaken. Dit resulteert in minder ziektedagen en een gezonder personeelsbestand. 
  • Veiligheid: Een goed onderhouden kantoor verkleint de kans op ongevallen door bijvoorbeeld uitglijden op gemorste vloeistoffen of struikelen over losliggende voorwerpen. 
  • Werknemerstevredenheid: Een schone werkomgeving draagt bij aan de tevredenheid en het moreel van de werknemers. Mensen voelen zich gewaardeerd en gerespecteerd als hun werkruimte goed wordt onderhouden. 
  • Professionele uitstraling: Een schoon kantoor geeft een positieve indruk aan bezoekers en potentiële klanten, wat essentieel is voor het behoud van een professioneel bedrijfsimago. 

Waarom zou u kiezen voor Kok Schoonmaak? 

Ons bedrijf maakt kantoren schoon met kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat we goede afspraken maken en een transparante manier van communiceren hebben. Alles om uw wensen helder te krijgen en de kantoorschoonmaak naar uw tevredenheid uit te voeren.   

We streven naar het ontstaan van een vertrouwensband met al onze klanten. Om dat te bereiken werken we niet alleen hard, maar wordt de kwaliteitsgarantie van Kok Schoonmaak onder meer gewaarborgd door:  

  • VCA-keurmerk  
  • Keurmerk Schoon  
  • ISO9001  
  • VSR-lidmaatschap  
  • SNA-keurmerk  

Kok Schoonmaak inschakelen als schoonmaakbedrijf  

Kies voor Kok Schoonmaak als uw partner voor de reiniging van uw geliefde kantoor. Weet dat wij alle kennis in huis hebben om zowel de binnen- als buitenkant van uw kantoor er uitnodigend uit te laten zien.   

Laten we er samen voor zorgen dat uw personeelsleden en gasten zich welkom voelen in uw bedrijfspand. Blinkend schone ramen, een gevel die er schoon en fris uitziet en kantoren waar geen stofje te vinden is. Dat is wat wij graag voor u als klant verzorgen. Kom met ons in contact om uw kantoren schoon te maken! 

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Kantoren schoonmaken

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten