Glazenwassersbedrijf

Glasbewassing door Kok Schoonmaak

Een net en verzorgd pand is wat u graag wilt laten zien aan uw werknemers en klanten. Onderhoud aan uw glazen en geveldelen wordt hierin vaak vergeten en Kok Schoonmaak biedt een oplossing. Doordat Kok Schoonmaak al bijna 50 jaar in het vak zit en veel ervaring heeft met glasbewassing en gevelonderhoud helpen we u graag met een mooie en verzorgde uitstraling van uw kantoor of bedrijfspand.

Werkzaamheden voor glasbewassing

Kok Schoonmaak helpt u graag met glasbewassing bij uw kantoor of bedrijfspand. Onze specialisten hebben veel ervaring en zijn allemaal in het bezit van een VCA certificaat. Ook werken onze specialisten volgens een Arbo-convenant en hebben zij alle materialen in huis om uw glazen en gevel netjes te onderhouden. Uw volledige glasbewassing en gevelonderhoud wordt ontzorgd en onze specialisten zorgen voor een mooie afwerking op alle plekken. Onze glazenwassers zijn in eigen bezit van hoogwerkers en werken hiermee veilig tot op elke hoogte.

Het proces van glasbewassing door Kok Schoonmaak

Kok schoonmaak is in te huren op contract of per specifieke opdracht. We ontzorgen uw complete glasbewassing en gevelonderhoud op vaste basis zodat u nergens meer aan hoeft te denken en uw glazen en ramen worden gewassen op de door u uitgekozen momenten. Tijdens het onderhoud nemen we bij Kok schoonmaak ook direct uw omlijsting van de ramen en gevel mee voor een nette afwerking.

Onderhoud op moeilijk bereikbare plekken

Wanneer u onderhoud of glasbewassing uit wilt voeren op moeilijk bereikbare plekken hebt u een specialist als Kok Schoonmaak nodig. Dankzij onze professionele materialen en specialisten werken we met een systeem die elke plek bereikbaar maakt waar onderhoud nodig is. Dit systeem noemen we ook wel het Aquaclean systeem.

Met het Aquaclean systeem zetten we in filtersysteem in i.p.v. een reinigingssysteem en gebruiken we speciale telescopische apparaten om de moeilijkste bereikbare plekken te voorzien van onderhoud. Dankzij deze methode ontstaat er vlek en streep vrije reiniging op de onderhoudsplek waardoor de plek minder snel vervuild raakt en minder vaak gereinigd hoeft te worden. Dit is niet alleen erg handig maar ook nog eens erg duurzaam!

Advies nodig?

Wilt u advies of meer informatie rondom uw glasbewassing of gevelonderhoud? Neem dan contact op met Kok Schoonmaak. Naast glasbewassing en gevelonderhoud is Kok Schoonmaak ook in te huren voor diverse andere schoonmaakwerkzaamheden.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Glazenwassersbedrijf

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten