Glazenwassersbedrijf

Glasbewassing uitgevoerd door Kok Schoonmaak

Om uw klanten en bezoekers een nette uitstraling te geven is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt aan de glazen geveldelen van uw bedrijfspand. Het voordeel van het regelmatig onderhouden van uw gevels is het behoud van uw geveldelen of kozijnwerk en het uitstellen van schilderwerkzaamheden. Daarnaast kan hiermee technische schades aan het glas vanwege het etsen van het glas voorkomen worden.

Kok Schoonmaak voert glasbewassing uit op basis van contractuele afspraken, maar er kunnen ook incidenteel op afroep werkzaamheden worden gedaan indien gewenst. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar en wordt met een vaste frequentie per jaar de glasbewassing uitgevoerd. Naast het glas nemen wij ook de directe omlijsting van de ramen mee. Dit voorkomt lekstrepen en zorgt ervoor dat uw gevel er altijd compleet verzorgd uitziet.

Telescopische glasbewassing of glasbewassing met hoogwerker

Kok schoonmaak heeft een speciale afdeling voor glasbewassing, die alle klanten op een professionele manier bedient. Onze specialisten zijn goed opgeleid, in het bezit van een VCA certificaat en werken onder een arbo-convenant. Onze glazenwassers hebben eigen hoogwerkers tot hun beschikking en kunnen hiermee tot elke hoogte veilig werken.

Indien het gebruik van een hoogwerker niet behoort tot de mogelijkheden beschikken wij over het Aquaclean systeem. Dit is een werkwijze met telescopische glasbewassing. Met deze methode worden onbereikbare plekken boven tuinen en fonteinen optimaal gereinigd. Ook voor glazen overkappingen en koepels is dit een ideale uitvinding. Dit systeem werkt zonder reinigingsmiddelen en maakt gebruik van een speciaal filtreersysteem. Dankzij deze methode wordt er een vlek en streepvrije opdroging gegarandeerd en ontstaat nieuwe vervuiling minder snel. Bovendien is deze methode milieuvriendelijk, er wordt geen gebruik gemaakt van zeep.

Glasbewassing voor binnen en buiten

Het streepvrij reinigen van uw ramen is bewerkelijk en een echt vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfspand omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, door bijvoorbeeld de hoogte. Kok Schoonmaak is dan de oplossing, waarmee de ramen altijd glashelder zullen zijn!

Ga voor een complete reiniging van het pand

Kok Schoonmaak is niet alleen een schoonmaakbedrijf voor glazenbewassing. Naast professionele glazenbewassing kunt u bij ons ook terecht voor vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud. Wilt u meer weten over glasbewassing of over onze andere werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Glazenwassersbedrijf

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
Tekst - Nieuwshighlights

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV
Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten