facebook> >
slideshowbottom slideshowbottom
Corona schoonmaak

Corona schoonmaak

Naar aanleiding van de Corona uitbraak hebben wij als professioneel schoonmaakbedrijf onze maatregelen moeten nemen. Wij houden onze klanten graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het nieuws van hygiënemaatregelen. Wij hanteren dan ook de RIVM-hygiënemaatregelen als leidraad en helpen u graag met eventuele vragen.

Maatregelen om besmetting te voorkomen

Op dit moment zijn de eerste vaccins beschikbaar voor de bestrijding van het coronavirus. Omdat verspreiding van het virus via praten, hoesten of niezen gaat, kunt u uzelf en andere werknemers beschermen door preventiemaatregelen te nemen. Daarnaast is goede hygiëne van belang. De inrichting kan hiervan verschillen.

Hygiënemaatregelen voor uw werkplek

Het reinigen van werkplekken is een van de hygiënemaatregelen die genomen wordt om een besmetting te voorkomen. Wij helpen u hier graag mee en geven u advies. Laat dagelijks oppervlakken die vaak met de handen door verschillende mensen aangeraakt worden grondig reinigen. Denk hierbij aan sanitair, deurklinken, trapleuningen en lichtschakelaars. Zorg ook voor tissues en desinfecterende gels, voor het schoonmaken van de handen en toetsenborden etc. Ook is het ventileren van de werkplek erg belangrijk, zet zoveel mogelijk de ramen open.

Is er verschil tussen reinigen en desinfecteren?

Er is zeker onderscheid te maken tussen reinigen en desinfecteren. Reinigen houdt namelijk in dat organisch materiaal zoals ziektekiemen en vuil van oppervlakken fysiek worden verwijderd. Desinfectie daarentegen betekent het gebruik van chemicaliën om ziektekiemen op diverse oppervlakken te doden.

Schoonmaken in een 1,5 meter samenleving

Schoonmaken in een 1,5 meter samenleving vraagt net een andere aanpak. Wij volgen dan ook alle protocollen met handvaten voor goede schoonmaak. Indien u advies wenst, helpen wij u uiteraard graag. Het is belangrijk veilig te werken tijdens deze coronacrisis. Daarom volgen wij een veilige werkwijze.

Kok Schoonmaak reinigt coronaproof

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze allesreinigers weten ook het nodige over het coronaproof reinigen. Daarnaast bieden wij een Covid-19 schoonmaakservice aan om ervoor te zorgen dat uw omgeving op de juiste manier gereinigd wordt.

Wenst u meer informatie over onze Covid-19 schoonmaakservice of een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze professionals zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Corona schoonmaak

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen
blogbg

Uitgelichte Blogs

Kok schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok schoonmaak al 40 jaar sterk in de markt.

In onze blogs over uiteenlopende onderwerpen vertellen we je graag meer over onze werkzaamheden en over nieuws uit de schoonmaak branche! Hiernaast vind je twee van onze blogs of lees ze allemaal via de knop hieronder. 

info icon Alle blogs bekijken
glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten