facebook> >
Corona schoonmaak

Corona schoonmaak

Naar aanleiding van de Corona uitbraak hebben wij als professioneel schoonmaakbedrijf onze maatregelen moeten nemen. Wij houden onze klanten graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het nieuws van hygiënemaatregelen. Wij hanteren dan ook de RIVM-hygiënemaatregelen als leidraad en helpen u graag met eventuele vragen.

Maatregelen om besmetting te voorkomen

Op dit moment zijn de eerste vaccins beschikbaar voor de bestrijding van het coronavirus. Omdat verspreiding van het virus via praten, hoesten of niezen gaat, kunt u uzelf en andere werknemers beschermen door preventiemaatregelen te nemen. Daarnaast is goede hygiëne van belang. De inrichting kan hiervan verschillen.

Hygiënemaatregelen voor uw werkplek

Het reinigen van werkplekken is een van de hygiënemaatregelen die genomen wordt om een besmetting te voorkomen. Wij helpen u hier graag mee en geven u advies. Laat dagelijks oppervlakken die vaak met de handen door verschillende mensen aangeraakt worden grondig reinigen. Denk hierbij aan sanitair, deurklinken, trapleuningen en lichtschakelaars. Zorg ook voor tissues en desinfecterende gels, voor het schoonmaken van de handen en toetsenborden etc. Ook is het ventileren van de werkplek erg belangrijk, zet zoveel mogelijk de ramen open.

Is er verschil tussen reinigen en desinfecteren?

Er is zeker onderscheid te maken tussen reinigen en desinfecteren. Reinigen houdt namelijk in dat organisch materiaal zoals ziektekiemen en vuil van oppervlakken fysiek worden verwijderd. Desinfectie daarentegen betekent het gebruik van chemicaliën om ziektekiemen op diverse oppervlakken te doden.

Schoonmaken in een 1,5 meter samenleving

Schoonmaken in een 1,5 meter samenleving vraagt net een andere aanpak. Wij volgen dan ook alle protocollen met handvaten voor goede schoonmaak. Indien u advies wenst, helpen wij u uiteraard graag. Het is belangrijk veilig te werken tijdens deze coronacrisis. Daarom volgen wij een veilige werkwijze.

Kok Schoonmaak reinigt coronaproof

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Onze allesreinigers weten ook het nodige over het coronaproof reinigen. Daarnaast bieden wij een Covid-19 schoonmaakservice aan om ervoor te zorgen dat uw omgeving op de juiste manier gereinigd wordt.

Wenst u meer informatie over onze Covid-19 schoonmaakservice of een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze professionals zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Kok Schoonmaak BV logo
Kok Schoonmaak BV

Stel uw vraag

Corona schoonmaak

Onze diensten

Diensten

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten