facebook> >

Hoe de juiste schoonmaakpartner voor Je bedrijf te kiezen

15 augustus 2023

Het uitbesteden van schoonmaakwerkzaamheden aan een derde partij voor je bedrijfspand vereist vertrouwen. Het is cruciaal om de juiste schoonmaakpartner te kiezen die je zakelijke onderkomen vakkundig kan schoonmaken, zonder zorgen. In deze blog delen we waardevolle tips voor het selecteren van de ideale schoonmaakpartner voor jouw bedrijf.

Milieuvriendelijk schoonmaken en duurzaamheid

Bij het kiezen van een schoonmaakpartner is het essentieel om aandacht te besteden aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Schoonmaken volgens de NEN-norm met minimale milieubelasting is een goede indicatie. Let ook op het gebruik van doseerverpakkingen om verspilling van reinigingsmiddelen te voorkomen.

Werkomstandigheden en methoden

Een schoonmaakbedrijf dat werkt volgens SVS-methoden heeft oog voor werkomstandigheden, milieu en ergonomie. Dit zorgt niet alleen voor een schoon pand, maar ook voor tevreden schoonmaakmedewerkers. Door te kiezen voor een gecertificeerd schoonmaakbedrijf, zoals een met het OSB+ certificaat, waarborg je kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Vertrouw op ervaring en certificeringen

Overweeg een gecertificeerd schoonmaakbedrijf zoals Kok Schoonmaak, dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Naast het OSB+ certificaat, beschikken ze over andere certificeringen zoals VCA, EBN, VSR-lidmaatschap, Keurmerk Schoon, en SNA-keurmerk. Dit geeft de zekerheid dat je samenwerkt met een betrouwbaar bedrijf.

Allround schoonmaakpartner: Kok Schoonmaak

Kies voor Kok Schoonmaak, een allround schoonmaakpartner met een breed dienstenaanbod, inclusief schoonmaakonderhoud, gevelonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en kantineservices. Met aandacht voor milieu, medewerkers en kwaliteit, bieden ze meer dan alleen schoonmaak. Vraag een gratis offerte aan om te ontdekken of Kok Schoonmaak de juiste partner is voor jouw bedrijf.

Recente blog posts

glasbewassing-kok-schoonmaak

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

calendar icon 27 mei 2024

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van schone ramen op jouw bedrijf? Hoewel het misschien een klein detail lijkt, speelt glasbewassing een cruciale rol in de uitstraling en efficiëntie van je bedrijfsomgeving. Van het verbeteren van de eerste indruk die klanten krijgen tot het verhogen van de productiviteit van je medewerkers, schone ramen hebben tal van voordelen. Ontdek waarom het de investering waard is om regelmatig een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen.

info icon Verder lezen
glazenwassersbedrijf-inhuren

Waarom een glazenwassersbedrijf inhuren een slimme zet is voor jouw bedrijf

calendar icon 6 mei 2024

Wordt de uitstraling van je bedrijf belemmerd door vuile ramen? Het inhuren van een professioneel glazenwassersbedrijf biedt vele voordelen. We vertellen je graag meer waarom dit een slimme investering is voor elk bedrijf!

info icon Verder lezen
schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van vroeger en nu

calendar icon 11 januari 2024

Bij Kok Schoonmaak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven evolueren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze zakelijke partners. Een van de meest opvallende veranderingen in de schoonmaakindustrie is de evolutie van schoonmaakmiddelen. In deze blog nemen we je mee door de tijd en verkennen we de geschiedenis van schoonmaakmiddelen, van vroeger tot nu. 

info icon Verder lezen
schone-werkomgeving-productiviteit

De Impact van een schone werkomgeving op de productiviteit

calendar icon 4 december 2023

Stel je een typisch kantoor voor. Papieren liggen overal, stofnesten in de hoeken, en een algemeen gevoel van wanorde heerst. Medewerkers lijken moe, gestrest, en de lucht is stoffig. In de moderne bedrijfswereld is een opgeruimde werkomgeving niet langer alleen een kwestie van hygiëne, maar speelt het ook een belangrijke rol in het verbeteren van de productiviteit van werknemers. Met de groeiende nadruk op welzijn op de werkvloer, is het belangrijk dat bedrijven aandacht besteden aan de fysieke omgeving waarin hun werknemers opereren. In deze blog vertellen we je graag meer over hoe een schone werkomgeving de productiviteit kan beïnvloeden en bieden we praktische tips om dit te realiseren. 

info icon Verder lezen

Interesse in ons werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

offerte icon Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten