facebook> >

Hoe de juiste schoonmaakpartner voor Je bedrijf te kiezen

15 augustus 2023

Het uitbesteden van schoonmaakwerkzaamheden aan een derde partij voor je bedrijfspand vereist vertrouwen. Het is cruciaal om de juiste schoonmaakpartner te kiezen die je zakelijke onderkomen vakkundig kan schoonmaken, zonder zorgen. In deze blog delen we waardevolle tips voor het selecteren van de ideale schoonmaakpartner voor jouw bedrijf.

Milieuvriendelijk schoonmaken en duurzaamheid

Bij het kiezen van een schoonmaakpartner is het essentieel om aandacht te besteden aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Schoonmaken volgens de NEN-norm met minimale milieubelasting is een goede indicatie. Let ook op het gebruik van doseerverpakkingen om verspilling van reinigingsmiddelen te voorkomen.

Werkomstandigheden en methoden

Een schoonmaakbedrijf dat werkt volgens SVS-methoden heeft oog voor werkomstandigheden, milieu en ergonomie. Dit zorgt niet alleen voor een schoon pand, maar ook voor tevreden schoonmaakmedewerkers. Door te kiezen voor een gecertificeerd schoonmaakbedrijf, zoals een met het OSB+ certificaat, waarborg je kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Vertrouw op ervaring en certificeringen

Overweeg een gecertificeerd schoonmaakbedrijf zoals Kok Schoonmaak, dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Naast het OSB+ certificaat, beschikken ze over andere certificeringen zoals VCA, EBN, VSR-lidmaatschap, Keurmerk Schoon, en SNA-keurmerk. Dit geeft de zekerheid dat je samenwerkt met een betrouwbaar bedrijf.

Allround schoonmaakpartner: Kok Schoonmaak

Kies voor Kok Schoonmaak, een allround schoonmaakpartner met een breed dienstenaanbod, inclusief schoonmaakonderhoud, gevelonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en kantineservices. Met aandacht voor milieu, medewerkers en kwaliteit, bieden ze meer dan alleen schoonmaak. Vraag een gratis offerte aan om te ontdekken of Kok Schoonmaak de juiste partner is voor jouw bedrijf.

Laatste nieuws

Lees wat er speelt

Geen actuele nieuwsitems beschikbaar.
info icon Alle nieuwsberichten bekijken

Diensten